WhatsApp schimbă informațiile utilizatorilor cu Facebook

WhatsApp Messenger 2.12.413Săptămâna aceasta a avut loc ultimul update a aplicației de chat și conversații WhatsApp, aceasta a trecut la versiuniunea 2.12.413, care oferă utilizatorilor opțiunea de a-și conecta contul de Facebook la aceasta în scopul așa cum au spus: ‘de a oferi utilizatorilor o mai bună experiență facebook’.

Până în acest moment se știa deja faptul că aplicația WhatsApp a fost achiziționată de marele Facebook, și în trecut chiar au fost discuții cu privire la unirea celor două servicii într-unul singur, mai sigur, mai bun și mai plăcut.

De asemeni noi opțiuni vor fi implementate cum ar fi noi ferestre UI care permit o mai bună manevrare a documentelor pe care le primiți sau trimiteți, în ceea ce privește siguranța convorbirilor dvs oficialii ne asigură că nu trebuie să ne îngrijoram întrucât toate conversațiile efectuate vor fi criptate și securizate, deci la acest capitol trebuie să nu ne facem griji.

Dacă vor avea loc și alte schimbări sau îmbunătățiri cu privire la WhatsApp vom afla cu siguranță în perioada următoare, însă până atunci trebuie doar să avem date concrete și reale oficiale.

Încă un aspect care nu trebuie omis este acela că: WhatsApp a luat decizia că să nu mai pună taxa anuală de 0.99$ care de fapt era un abonament ce avea scop la menținerea aplicației în ‘viata’, personal cred că aceasta a fost o mutare strategică din partea lor, tocmai pentru a face această conectare serviciului Facebook cu WhatsApp mult mai prietenoasă.

Versiunea de WhatsApp Messenger 2.12.413 poate fi descărcată și instalată accesând site-ul oficial.

error: Content is protected !!