DMCA

DMCA
Blogul denumit si site www.blogulmeu.net NU DETINE SI NU GAZDUIESTE/HOSTEAZA nici un fisier video care ar putea aduce vreun prejudiciu unei persoane sau companii, respectam legile privind drepturile de autor in acelasi timp www.blogulmeu.net NU INCURAJEAZA in niciun fel incalcarea acestor drepturi si NU ISI ASUMA vreo responsabilitate in cazul producerii vreunui prejudiciu in urma accesarii adresei www.blogulmeu.net indiferent de natura.

www.blogulmeu.net ofera in anumite cazuri adrese tip “link extern” catre anumite materiale insa nu fac parte din www.blogulmeu.net ele fiind doar de referinta, anumite coduri video gasite pe acest site sunt preluate de pe site-uri de video-sharing si care permit folosirea acestor coduri iframe precum: Youtube.com, Dailymotion.com, Trilulilu.ro, Vimeo.com si/sau alte site-uri similare iar continutul gasit pe acestea apartin proprietarilor de drept sau in anumite cazuri persoanei care l-a uploadat pe acel site, www.blogulmeu.net nu are cum sa verifice legalitatea acestor fisiere, firma de gazduire a acelui material (video, audio) este responsabila in acest caz de inlaturarea fisierului in cauza ori/sau sa ia masurile ce se impun in acea situatie.

In acelasi timp in cazul in care dvs. ca si *detinator de drept considerati ca un articol gasit pe www.blogulmeu.net nu ar trebui sa apara va rugam sa ne contactati folosind pagina de CONTACT si in cel mai scurt timp posibil acesta v-a fi revizuit ori/sau in unele cazuri indepartat complet de pe blog. *Nota, pot fi si intarzieri in cazuri exceptionale pe o durata mai lunga de timp.