Cum poți redacta și publica guest-post-uri?

UPDATE: În prezent acceptăm posturi din partea oaspeților noștri, pentru că mereu vrem să ne facem noi prieteni 🙂

Iată care sunt condițiile pe care un contributor, autor sau oaspete trebuie să le urmeze pentru a-și scrie propriul articol pe blogulmeu.

Un articol guest-post trebuie să țină cont în principal de conținutul pe care îl are și mesajul pe care îl transmite, articolul poate să abordeze diferite subiecte, CREAȚII PROPRII care să NU fie preluate, copiate/împrumutate din alte surse nici măcar parțial, dorim ca, creația și personalitatea dvs să poată învăța cititorii noștri lucruri noi și interesante.

Formatul articolului trebuie să fie între minim 300 și 2000 de cuvinte un echilibru între detaliat și concret ar fi perfect să dați și exemple, pentru că cititorii noștri iubesc exemplele, capturile de ecran (poze, imagini) însă acestea să vă aparțină, în cazul în care nu dețineți imaginea în cauză puteți lăsa articolul fără o imagine, de asemeni folosiți spațiile între texte astfel încât veți evita să scrieți îngrămădit, în același timp trebuie să scrieți corect din punct de vedere gramatical și dacă se poate folosind diacritice (ă,s,t).

În redactarea articolului nu vă este permis adăugarea de link-uri tip fermă cu atribut de urmărire, excepție fac anumite postări ce au în componența lor sursa sau traducerea cuvântului cu proveniență strică de pe Wikipedia.
Este interzisă publicarea de review-uri care în a lor componența promovează un serviciu ori produs și care conțin cuvinte cheie cărora li se pot atribui link de afiliat.

Aveți posibilitatea ca la profilul dvs să postați o descriere de 50 de cuvinte care să conțină informații despre dvs. în care să integrați un (1) link către site-ul pe care îl dețineți, această descriere va apărea în fiecare articol scris de dvs ca fiind autorul/autoarea acestuia și va avea atribut link nofollow. De ce? Invitația de a scrie ca și ‘guest’= oaspete, vizitator nu implică și publicarea de advertoriale.

Înainte de a publica un articol, verificați încă odată dacă totul este în regulă și dacă nu ați omis vreun cuvânt ori orice altceva care vă poate distruge munca depusă până în acel moment.

Pentru a aplica ca și guest-post folosește pagina de contact.

error: Content is protected !!