Adio site-uri de anunturi, bun venit Facebook Marketplace

Recent Facebook a lansat si Marketplace in Romania, dupa ce deja in celelalte tari din U.E a fost deja lansata.

Ce este Facebook Marketplace? Este locul din cadrul retelei de socializare unde poti cumpara sau vinde orice doresti, oferindu-ti o mai mare siguranta prin faptul ca poti vedea profilul persoanei care vinde sau doreste sa cumpere respectivul produs, metoda de plata este definita ca fiind online insa se pot face tranzactii si face to face, stabilite de catre cerere si oferta.

Ce se intampla cu celelalte site-uri de anunturi gen: olx si lajumate care au o mare popularitate in Romania? Buna intrebare, probabil ca facebook doreste sa acapareze toate segmentele de piata, insa o sa dureze putin pana utilizatorul se obisnuieste cu noua optiune si pana la urma este la alegerea editorului ce aplicatie sa foloseasca.

Iata ce poti face pe Facebook Marketplace:

– sa rasfoiesti articolele deja postate de catre alti utilizatori din categoriile: Casa si gradina, Imobiliare, Divertisment, Haine si accesorii, Familie, Electronice, Hobby-uri, Vehicule si biciclete, Mica publicitate

– sa postezi anunturi in categoria de interes: Vanzari sau Cumparari dar si sa salvezi anunturile care ti-au placut si in acelasi timp sa filtrezi ce tip de anunt doresti, gratuit sau cu plata, pretul si locatia unde doresti sa cauti sau sa vinzi ori sa cumperi.

Ce parere ai despre noua aplicatie Facebook Marketplace?

 

 

error: Content is protected !!