Tatăl violator: "Am lăsat-o gravidă pe fiica de 15 ani!"

Nici nu am avut o relatie cu maica-sa, mama ei a fost ca un fel de paravan, de 1 an jumate ne-am apropiat pana cand a ramas gravida si am aflat abia in luna a 4-a si am decis sa pastram copilul, a spus barbatul in cadrul interviului Acces Direct.

foto: a1.ro

Azi, în platoul Acces Direct, bărbatul vrea să lupte pentru o viaţă alături de minoră, bebeluş, dar şi mama adolescentei!
Bărbatul recunoaşte cu o lejeritate șocantă că s-a îndrăgostit de fată, ba chiar spune că a vrut ca adolescenta să păstreze sarcina pentru că își dorește o familie cu ea… Asta deși el are 40 de ani și fata are doar… 15.

Cât despre mama celei mici, cea cu care bărbatul ar fi trebuit să aibă, inițial, o relație, tata Virgil spune că femeia a fost doar pe post de… paravan.

Fetita de 15 ani ii este fiica vitrega, si acesta este decis sa isi asume orice consecinta, dar recunoaste ca nu o va lasa pe fetita indiferent de situatie…

Insa povestea nu se termina aici, mama fetei spune ca minora a fost abuzata si de varul ei si a facut o intrerupere de sarcina.. OMG.
Ce mesaj aveţi pentru bărbat? Dar si ce merita acesta?

error: Content is protected !!