Doi români au furat şi mâncat o capră Angora de la Zoo din Berlin.

Din nou Romanii nostri dovedesc, ca atunci cand iti este foame orice animal poate fi mancat, chiar si cel protejat de lege.
romani in germania
La numai doua decenii dupa ce au mancat lebedele din Viena, acum au taiat o capra si oaie de la gradina zoologica din Berlin.

Scandalul poate nu era asa mare incat să scrie sursa: Deutsche Welle despre ei, se pare ca, capra era gestanta si in urma perchezitiilor unul dintre bărbați a fost găsit se pare cu un cuțit avand urme de sânge pe el. Nu departe, poliția a găsit un rucsac cu picioarele animalelor și mănuși murdare, a declarat ziarul Berlin Morgen Post.

Cei doi bărbați au fost acuzați de măcelărie ilegală și furt folosind o armă de atac. Ei au ramas în custodie si risca o amenda pana la 25.000 de euro sau inchisoarea.

capra angora
Foto capra angora

UPDATE Aprilie 2018: Cei doi români au fost condamnaţi miercuri de un tribunal german la zece, respectiv nouă luni de închisoare, pentru că au ucis o capră la grădina zoologică din Berlin, ei motivându-şi gestul prin faptul că le-ar fi fost foame şi că angajatorul lor nu le plătise salariile, relatează Deutsche Welle.
Au spus că le-a fost foame
Ei au fost însă prinşi de poliţie, care a fost alertată de persoane ce au auzit ţipetele animalului. La proces şi-au recunoscut fapta, invocând însă că le era foame după ce nu mâncaseră de mai multe zile întrucât angajatorul lor nu le-a plătit salariile.
Cei doi români au venit la Berlin în luna ianuarie şi lucrau acolo ca muncitori în construcţii, relatează Agerpres.

error: Content is protected !!