Îi promite dragoste eternă, dar o forțează să se prostitueze zi și noapte.

romanca obligata sa se prostitueze
foto: internazionale.il24.it

Pretindea că o iubește și așa a convins-o să lase România și să plece la el în Italia, în frumoasa zonă de mare Salernitana, unde i-a promis că se vor căsători…

Odată ajunsă lângă ”iubtul ei”, în loc să găsească un început de viață mai bun, o tânără româncă de 20 de ani s-a trezit în mijlocul unui oribil coșmar: A fost bătută și obligată să se prostitueze pentru el….zi și noapte, chiar sub ochii celui care ar fi trebuit să o protejeze. El o însoțea pe străzile de-a lungul orașului și o preda clientului. Între timp el aștepta răbdător în mașina parcată la doar câțiva metri.

După ce fata ieșea se întorcea de la client, el o întâmpina și cu o băga în mașina lui cu forța, îi lua toți banii și aștepta următorului…. client.

Ieri, românul D.P., în vârstă de 32 de ani a fost reținut de către carabinieri cu acuzația de exploatare, sclavagism și proxenetism.

Dintr-o semnalare făcută chiar de fată, carabinierilor din nu le-a trebuit mult să înțeleagă ceea ce se întâmpla. Tot ieri, după zile de groază, tortura fetei a luat sfârșit.

Românul a fost închis în penitenciarul din Fuorni, iar tânăra a primit ajutor într-un centru antiviolență pentru femei.

sursa acestui articol o gasiti pe: internazionale.il24.it

error: Content is protected !!