VIDEO/Gest șocant al unui român din Marea Britanie! A fost filmat furând donațiile pentru bolnavii de cancer: ” Nu mai filma doamnă..”

Un tânăr român a fost surprins și filmat de doi britanici, noaptea, în timp ce fura haine și obiecte donate pentru bolnavii de cancer, lucruri lăsate de oameni pe stradă, într-un loc special amenajat.

Românul este surprins de cei doi britanici – o femeie și un bărbat – în timp ce încarcă obiectele într-o pubelă. Scandalizată, femeia scoate mobilul și filmează, în timp ce se apropie de hoț și îl acuză direct de furt. În timp ce filmează, britanica strigă la el de mai multe ori, în limba ei maternă: ”Nu fura!”.Hoțul îi răspune: ”Nu mai filma, doamnă!”.
roman prins la furat in londra
Românul nu vorbește limba engleză, dar pare că o înțelege foarte bine. Atunci când este întrebat în engleză ”Unde locuiești?”, românul răspunde ”Aici, aproape, five minute”.

Filmarea a fost postată pe un grup de Facebook al românilor din Marea Britanie. Evident, comentariile au fost colorate și, poate nu așa surprinzător, au fost și mulți care nu au văzut nimic în neregulă în gestul conaționalului nostru.

error: Content is protected !!