Germania: ” Onorată instanță, îmi era foame”, un cerșetor român prins la furat de caviar și somon afumat

Un român de 44 de ani este om al străzii în Germania, însă are gusturile culinare fine, fiind prins într-un supermarket din Düsseldorf furând conserve cu caviar, somon și păstrăv afumat, dar și sticle cu coniac.

caviar

În cursul acestei săptămâni, românul a apărut în fața instanței, fiind judecat pentru furt de alimente. A încercat să le explice judecătorilor că încă nu i s-a aprobat cererea pentru șomaj și că nu are bani de mâncare: ”Onorată instanță, îmi era foame!”

Fiind întrebat de judecător de ce nu s-a dus să mănânce la cantina săracilor, românul a răspuns că mâncarea „costă 1,50 euro şi cafeaua 20 de cenţi, nu aveam aceşti bani şi îmi era foame”.

Românul stă de zece ani în Germania și la începuturi a avut diverse job-uri în restaurante, la făcut curățenie și ca muncitor într-un depozit, unde s-a accidentat la spate.Spune că atunci a suferit o intervenție chirurgicală, și-a pierdut locul de muncă și a ajuns să trăiască pe străzi, relatează express.de., care nu a relatat numele lui adevărat

Spune că din aceleași motive a și ajuns să fure, însă, declarația lui nu a reușit să stârnească compasiunea judecătorilor, care l-au condamnat la șase luni de închisoare, fără eliberare condiționată. Instanța a fost destul de blândă, având în vedere faptul că bărbatul a mai fost cercetat pentru alte 18 furturi.

articolul are la baza sursa

error: Content is protected !!