Conturile multiple de WhatsApp vor putea fi folosite de pe acelaşi telefon

Utilizatorii care au două conturi de WhatsApp vor putea să le folosească pe acelaşi telefon în curând, dacă au două cartele SIM.

Mark Zuckerberg a dezvăluit că WhatsApp va lansa suportul pentru utilizarea simultană a mai multor conturi pe un singur telefon mobil.

În viitor, funcționalitatea va permite utilizatorilor să schimbe între cele două conturi pe care le folosesc. Acest lucru va fi similar cu modul în care sunt suportate conturile multiple pe celelalte platforme sociale pe care Meta le deține.

Cei care folosesc WhatsApp în scopuri profesionale și personale ar putea beneficia de două conturi, fiecare având un profil propriu.

Prin urmare, utilizatorul poate activa profilul profesional atunci când folosește WhatsApp în scopuri lucrative și apoi poate trece la profilul personal atunci când vorbește cu oamenii apropiați.

Cu toate acestea, telefonul trebuie să aibă două numere de telefon care sunt atribuite de două cartele diferite pentru a putea folosi în paralel două profiluri de WhatsApp.

Acest lucru se datorează faptului că autentificarea profilurilor continuă să se bazeze pe codul SMS trimis numărului de telefon asociat fiecărui cont.

Înainte de a fi lansat pe iPhone mai târziu, WhatsApp va suporta utilizarea a două conturi pe un singur telefon pe smartphone-urile cu Android.
Sursa: News.ro

 

 

error: Content is protected !!