Ați da lui Facebook poze cu dvs pentru a preveni răzbunarea?

Facebook dorește să împiedice răspândirea materialelor nepotrivite din răzbunare în rețeaua sa, prin faptul ca utilizatorul in sine să îsi încarce singur fotografiile nud pentru a fi stocate și comparate cu imaginile deja încărcate pe serverele lor. Ai face asta?

Facebook a lansat un program pilot în Australia, unde utilizatorii sunt încurajați să trimită în imagini nud de ei înșiși. Ideea este că, dacă cineva să zicem, un fost iubit încearcă vreodată să posteze aceleași imagini ale dvs. pe platformă doar ca sa se razbune, compania le poate “sterge” imediat pentru ca aceste imagini odata uploadate de catre dvs in sistem primesc o semnatura unica digitala si folosind inteligenta artificiala, programele de la Facebook ii poate detecta imediat propietarul, in caz ca nu-i apartine poza este in mod automat stearsa.

Programul de testare va permite utilizatorilor să-și încarce propriile nuduri și să le trimită prin Facebook Messenger, unde Facebook va folosi algoritmii de imagine pentru a crea o amprentă digitală a acelei imagini și pentru a împiedica încărcarea eventualelor copiilor în servere. Care va sa zica Facebook nu stochează imaginea in sine, stochează link-ul și utilizează inteligența artificială și alte tehnologii de potrivire a fotografiilor.

Tu ce crezi? V-ați încărcat fotografiile intime pe Facebook pentru a le împiedica să se răspândească fără permisiunea dvs.?

sursa: phandroid

 

 

error: Content is protected !!