Top 10 chestii care mă enervează

Femeie cu nervi
1.Greșelile gramaticale – culmea nu te corectezi deloc și apoi continui în prostie.

2.Oamenii care cred că știu engleză și când vezi că se dau în “spectacol” pe mess,în grupul de prieteni sau când caută ceva pe google.

3.Penibilul și prostia-mai ales la cei din clasă politică ; m-am săturat de circul asta care nu se mai termină.

4.Pupincurismul la români este tehnică, dar pentru unii se apropie de artă.

5.Emo(istii),cocalarii,pitzipoancele și șmecherii .Au reușit să se înmulțească în ultima periodata foarte mult și cred că vor să bată vreun record.Și cei care se cred buricul universului, se vreau moralizatori și inteligenți.

-.Minciuna și vrăjeală – din ziua de azi;nu îmi plac oamenii cu două fețe.Vrăjeală e la ordinea zilei pentru unii și cred că e un atu.

6.Site-urile care au o sută de ferestre și trebuie să votezi site-ul și altele.S-au reclamele care te fac să dai clicl pentru că îți spun că ai câștigat (NIMIC).

7.Promoțiile false și reclamele stupide-” produs X la numai 999,9 lei ” .Dacă m-aș pune cu ei ar trebui să-mi dea rest .Asta e o manipulare care să te facă să crezi că e mai puțin decât pare.

8.Articolele copiate în totalitate(nici măcar nu spui sursă) ,youtube 2,articolele lungi fără nici o concluzie,comentarii date doar de dragul….,10 emoticoane pe articol,etc.

9.Oamenii -care se plâng de viață fără să facă nimic în privința asta. Stai liniștit în banca ta și exprimă-ți nemulțumirile în fața oglinzii apoi pune-ți poze pe facebook, că să uiți că te-ai născut într-o lume pe care refuzi să o schimbi.
-și care gândesc așa: ”pai votul meu nu face vreo diferenta…”.Și dacă stai acasă ce rezolvi? Cred că ai timp 10 minute să te duci la vot pentru a schimba următorii 4 ani.

10.Cei care sunt nepăsători și nu se gândesc la alții .Și prin asta știu că mă refer la 99% din populație.

Cele de mai sus și încă 100 de chestii care mă enervează.

error: Content is protected !!