Microsoft pregătește sfârșitul versiunilor Internet Explorer pe 12 ianuarie

Aș putea spune că această decizie este una de genul “Sfârșitul vieții” pentru toți utilizatorii de Internet Explorer, fie că vorbim de versiunile cele mai recente IE 10 sau cele mai bătrâne cum ar fi IE 6 care este utilizat pe windows XP.
Internet Explorer
Microsoft a anunțat că de pe 12 ianuarie 2016 nu va mai oferi suport pentru nicio versiune de Internet Explorer pentru faptul că în ultima perioadă acest browser a tot cazul în clasamentul de: top browsere utilizate, pe primul loc fiind Google Chrome, ce înseamnă asta pentru simplii utilizatori?

Eliminarea update-urilor o să facă imposibil de remediat unele probleme care o să intervină în utilizarea acestuia, cum ar fi blocări de pagină sau actualizări de plugin-uri pentru site-urile care folosesc ultima versiune de Adobe flash Player dar cel mai important este că prin stoparea de actualizări predispune utilizatorul la posibile atac-uri venite din partea persoanelor care vor să facă rău.

Însă până atunci, cu toate că mai sunt câteva zile compania Microsoft îndeamnă utilizatorii săi să își actualizeze browserele la versiuni mai noi pentru a li se oferi protecție și o cât mai bună experiență de nagivare.

Tot pe aceași dată oficialii de la Microsoft au anunțat că vor oferi pentru ultima dată un update pentru toate browserele de Internet Explorer prin care elimină definitiv toate posibilele probleme care or să fie descoperite, totuși indicat ar fi să aveți cea mai nouă versiune de IE pentru a nu întâmpina problemele anterior menționate.

Totuși, de ce are loc acest update? Să fie o strategie de a evidenția proiectul Cortana și de a încerca să-l facă la fel de popular ca și Internet Explorer? Cine știe..

error: Content is protected !!