Apel Wi-Fi de la Orange in premieră pentru toţi abonaţii

Veștile bune sunt cu adevărat utile, operatorul de telefonie mobilă Orange S.A a introdus de curând o nouă opțiune tuturor abonaților săi fie că utilizează o cartelă Prepay sau un Abonament, aceștia își pot activa funcția de Apel Wi-Fi care permite utilizatorului să aibă o convorbire prin-tr-o conexiune wireless.
Orange WiFi
Acum poate vă întrebați dacă este posibil acest lucru, iar răspunsul este cât se poate de cert, da! Această descoperire vine în ajutorul celor care poate nu dispun de un semnal puternic în anumite zone însă au la dispoziție o rețea fixă de Wi-Fi, practic pentru a putea beneficia de acest serviciu se poate face în mod Gratuit trimițând un mesaj gol la numărul scurt 232 și în același timp să aveți o cartelă compatibilă cu serviciul 4G dar și un telefon cu aceași performanță 4G. Pentru a intra în posesia unei cartele 4G nu trebuie decât să vă prezentați la orice Orange Shop și o veți primi în mod gratuit.

Acest serviciu de apelare în formatul HD are la bază o tehnologie de ultimă generație cunoscută ca și Voice Over Wi-Fi.

Momentan conform site-ului Orange.Ro serviciul este în perioada de testare și se poate activa fără a plăti vreo taxă. Tariful perceput pentru utilizarea acestui serviciu este dat de către resursele din cont, practic pentru a apela pe cineva în cazul cartelelor Preplătite trebuie să aveți o opțiune cu minute activă în funcție de destinația apelată național/internațional.

În cazul abonamentelor procedura este aceași numai că în lipsa unei opțiuni cu minute active sau după terminarea acestora vi se va adăuga cost suplimentar în funcție de planul tarifar pe care îl dețineți și asta în lipsă funcției Cost control. În lipsa unei opțiunii la cartelele Prepay se poate suna cu unități de credit însă după terminarea acestora apelul va fi întrerupt.

În cazul în care nu vă aflați în aria de acoperire 4G nu veți putea folosi această funcție și dacă în timpul convorbirilor va deplasați în afara ariei de acoperire apelul vi se va întrerupe, pentru a relua trebuie să vă aflați în aria de acoperire 4G.

error: Content is protected !!