Ziua Romaniei 1 Decembrie 2016, SARBATORITA DE GOOGLE CU UN DOODLE SPECIAL

Ziua Națională a Romaniei este sarbatorita ca de fiecare data de celebrul motor de cautare Google printr-un Doodle special dedicat tuturor Romanilor.
Ziua Romaniei 1 Decembrie 2016
Traditionalul tricolor rosu, galben si albastru apare pe marginile logo-ului, iar pe fundal se poate vedea cu usurinta o poarta de lemn tipic Romanilor gospodari de la tara.
Nu este pentru prima data cand Google sarbatoreste odata cu noi si pentru asta apreciez acest lucru, de altfel la fiecare sarbatoare el ne aduce cate un Doogle creat special de oamenii iubitori de arta si desen, fiind special ales dintr-o colectie impresionanta de Doodle-uri.

Tot in aceasta zi vor avea loc parade militare, Ziua Romaniei este declarata zi nelucratoare, fiecare post de televiziune va avea emisiuni speciale si transmisiuni directe de la paradele organizate in fiecare oras, dar si imagini live in care vor fi prezentati Romani din tara si de peste hotare care vor petrece ziua de astazi in modul specific noua: gratar de mititei, bere si de ce nu traditionala tuica. La multi ani Romania!

error: Content is protected !!