Suflete tradate Sezonul 2 episodul 85 din 12 Ianuarie 2024

Kanak observa cum Sagar a intrat in planul ei asa ca o banuie pe Gehna ca ar putea sa dea peste cap totul, asa ca se duce la Radhika si-i spune ca trebuie sa faca ceva pentru ca Gehna o suspecteaza ca se preface, ea o loveste cu un obiect peste genunchi, in acel moment Gehna isi convinge toata familia sa le arate adevarul in privinta lui Radhika care s-ar preface a fi ranita, asa ca toti urca in camera ei cu scopul initial de a-i oferi ingrijiri si cum ea refuza imediat izbucneste cu acuzatii.

Radhika insa in acel moment ridica rochia si le arata genunchiul care aparent era rosu cu urme de lovituri, Gehna ramane socata, iar toti incep sa se scuze pentru acuzatiile impotriva ei, Jamuna ii cere iertare pentru tot iar Anant se arata furios pe Gehna care a gresit din nou, intre timp Sagar o cauta pe Gehna iar Kanak pune la cale un plan prin care sa il determine pe acesta sa o respinga, ea de deghizeaza in hainele Gehnei si se duce la Sagar pentru a-i oferi o lectie ca nu a fost cuminte.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 85 din 12 Ianuarie 2024 HD

Kanak intra in camera lui Sagar cu un bat si o masca, insa Gehna se duce sa-i dea de mancare, in acel moment ea o surprinde pe Kanak si intre cele doua au un schimb de replici dure in cele din urma lucrurile pare sa se lamureasca. Telenovela ofera o perspectiva unica asupra vietii unei tinere inca de la o varsta frageda, explorand o serie de evenimente diverse pe parcursul existentei sale. Gopi, cu comportamentul sau plin de empatie si bunatate fata de cei din jur, s-a transformat in personajul favorit al telespectatorilor. Ceea ce adauga unicitatea sa este devotamentul si sacrificiile facute pentru a asigura fericirea si siguranta fiecarui membru al familiei. Sezonul viitor se anunta a fi complet diferit de precedentele, dar pentru a mentine conexiunea cu audienta, personajele cunoscute ale lui Gopi si Kokila vor reveni pentru a marca inceputul noului capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 85 sus mentionat incepand cu data de 12 ianuarie 2024, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!