Suflete tradate Sezonul 2 episodul 94 din 15 Februarie 2024

Gehna da dovada ca este mult mai isteata decat Kanak si Radhika la un loc iar aceasta ii spune acesteia din urma ca este timpul ei sa-i faca o surpriza asa cum ea a decis sa-i faca, si anume toata familia este chemata pentru a o demasca, Praful este mandru ca fiul sau nu i-a tradat increderea asa cum initial crezuse iar in acest sens se bucura enorm ca nora lui preferata a reusit sa-i aduca inapoi cinstea dar si respectul in comunitate, Radhika este impresionata de planul ingenios al Gehnei.

Insa pentru a se salva este deja prea taziu caci planul ei este distrus in totalitate, familia se confrunta cu aceasta si are o sumedenie de reprosuri implicit Anant ii spune tot ce avea pe suflet dar si cum a reusit sa o descoase de intentiile sale, Kanak schimba subiectul atunci cand Gehna spune ca niciun mincinos nu poate scapa nepedepsit iar aceasta se duce la culcare.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 94 din 15 Februarie 2024 HD

Cea mai mare dilema acum a lui Kanak este ca familia sa nu afle ca a primit banii de la Radhika pe care i-a vrut inapoi si pentru a face rost de ei a vandut lucruri de valoare de prin casa, Hema are o idee insa Gehna pare sa le prinda in fapt. Telenovela ofera o perspectiva unica asupra vietii unei tinere inca de la o varsta frageda, explorand o serie de evenimente diverse pe parcursul existentei sale. Gopi, cu comportamentul sau plin de empatie si bunatate fata de cei din jur, s-a transformat in personajul favorit al telespectatorilor. Ceea ce adauga unicitatea sa este devotamentul si sacrificiile facute pentru a asigura fericirea si siguranta fiecarui membru al familiei. Sezonul viitor se anunta a fi complet diferit de precedentele, dar pentru a mentine conexiunea cu audienta, personajele cunoscute ale lui Gopi si Kokila vor reveni pentru a marca inceputul noului capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 94 sus mentionat incepand cu data de 15 februarie 2024, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!