Suflete tradate Sezonul 2 episodul 118 din 9 Mai 2024

Anant este curios sa afle de ce Gehna i-a spus ca va fi o zi speciala, el se gandeste cumva sa nu fie aniversarea cuiva din familie insa are sa se insele in aceasta privinta el il nimereste apoi pe unchiul sau care degusta unele prajituri pe ascuns insa Gehna apare si el se preface ca nu s-a intamplat nimic, apoi Anant se duce sus unde fratii sai isi petreceau timpul cu jocuri.

El este totusi curios sa afle ce surpriza sau eveniment este asteptat asa ca ii intreaba daca stiu sau au macar idee despre ce se intampla insa toti il trateaza numai in glume, el se vede ulterior in oglinda din camera ca fiind diferite personalitati, Gehna incepe scoala auto si in acest sens are de gand sa il impresioneze pe Anant insa planurile sale au sa dea gres cumva.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 118 din 9 Mai 2024 HD

Asta pentru ca in drum spre inscriere soferul unui taxi refuza sa o mai duca la adresa si opreste masina chiar in mijlocul drumului lasand-o sa isi caute singura alt mijloc de transport pana la destinatia dorita. Telenovela ofera o perspectiva unica asupra vietii unei tinere inca de la o varsta frageda, explorand o serie de evenimente diverse pe parcursul existentei sale. Gopi, cu comportamentul sau plin de empatie si bunatate fata de cei din jur, s-a transformat in personajul favorit al telespectatorilor. Ceea ce adauga unicitatea sa este devotamentul si sacrificiile facute pentru a asigura fericirea si siguranta fiecarui membru al familiei. Sezonul viitor se anunta a fi complet diferit de precedentele, dar pentru a mentine conexiunea cu audienta, personajele cunoscute ale lui Gopi si Kokila vor reveni pentru a marca inceputul noului capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 118 sus mentionat incepand cu data de 9 mai 2024, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!