Suflete tradate Sezonul 2 episodul 116 din 2 Mai 2024

Anant incearca sa o salveze pe Gehna, el se duce spre locul in care a apucat sa-l descrie si claxoneaza pentru a se face auzit, intre timp cei doi rapitori par sa se certe din pricina ei mai cu seama ca unul dintre ei nu se tine de plan iar seful lor mai exact Sagar o asteapta pe Gehna, femeia care era initial cu ea in camera vine si le spune ca telefonul ei a disparut.

Acestia o prind pe Gehna discutand la telefon, ulterior i se i-a telefonul iar Anant apuca sa primeasca informatii cum in camera unde este tinuta prizoniera se afla un caine, intr-un moment de neatentie Gehna reuseste sa se strecoare afara si fuge printr-o padure insa este imediat urmata de cei care doresc sa-i faca rau, Jamuna se roaga pentru nora ei si spera sa fie bine iar Kanak profita de moment si se preface ca este ingrijorata la fel de mult precum mama socra insa vocea o da de gol.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 116 din 2 Mai 2024 HD

Kanak ii spune soacrei sale ca daca familia isi va pierde fiul intr-o astfel de intamplare oare ce se va intampla cu ei, aceasta vrea sa spuna ca Anant s-a dus dupa Gehna sa o salveze punandu-si propria-i viata in pericol. Telenovela ofera o perspectiva unica asupra vietii unei tinere inca de la o varsta frageda, explorand o serie de evenimente diverse pe parcursul existentei sale. Gopi, cu comportamentul sau plin de empatie si bunatate fata de cei din jur, s-a transformat in personajul favorit al telespectatorilor. Ceea ce adauga unicitatea sa este devotamentul si sacrificiile facute pentru a asigura fericirea si siguranta fiecarui membru al familiei. Sezonul viitor se anunta a fi complet diferit de precedentele, dar pentru a mentine conexiunea cu audienta, personajele cunoscute ale lui Gopi si Kokila vor reveni pentru a marca inceputul noului capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 116 sus mentionat incepand cu data de 2 mai 2024, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!