Suflete tradate Sezonul 2 episodul 119 din 10 Mai 2024

Gehna isi doreste cu orice pret sa obtina permisul de conducere iar in acest sens insista ca instructorul sau sa-i mai acorde inca o sansa pentru a-i dovedi ca se descurca asa cum trebuie, aceasta se incapataneaza atunci cand instructorul ii spune sa mai faca pregatire si a doua zi si produce un accident, de fapt accidenteaza o persoana in timp ce conducea.

Acasa, Kanak se pare ca are nevoie de cateva cumparaturi si decide sa il trimita pe unchiul ei insa insista ca Anant sa o faca, iar dorinta sa aproape ca se indeplineste, acesta se duce la etaj insa inainte de toate cheile masinii sale lipsesc din birou, el se intreaba unde ar putea fi, ulterior se duce sa il intrebe pe fratele sau Pankaj daca a avut masina plecata, imediat dupa ce iese in strada, acesta o vede parcata insa nu cum o facea el de obicei, acesta se intreaba cum de nu a observat asta inainte.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 119 din 10 Mai 2024 HD

Gehna se sperie iar Kanak o salveza aruncand cheile in camera lui Anant, intre timp ea ii povesteste de intamplarea care a avut loc in timpul zilei isi impreuna pornesc spre locul unde a produs accidentul in speranta ca pot rezolva totul. Telenovela ofera o perspectiva unica asupra vietii unei tinere inca de la o varsta frageda, explorand o serie de evenimente diverse pe parcursul existentei sale. Gopi, cu comportamentul sau plin de empatie si bunatate fata de cei din jur, s-a transformat in personajul favorit al telespectatorilor. Ceea ce adauga unicitatea sa este devotamentul si sacrificiile facute pentru a asigura fericirea si siguranta fiecarui membru al familiei. Sezonul viitor se anunta a fi complet diferit de precedentele, dar pentru a mentine conexiunea cu audienta, personajele cunoscute ale lui Gopi si Kokila vor reveni pentru a marca inceputul noului capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 118 sus mentionat incepand cu data de 9 mai 2024, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!