Suflete tradate Sezonul 2 episodul 89 din 26 Ianuarie 2024

Radhika ii spune lui Kanak sa iasa din camera imediat pentru ca orice i-a spus despre Vineet ar fi auzit Gehna care se afla ascunsa intr-un dulap, ea ii spune ca mama soacra a trimis-o acolo sa caute jucarii lui Sagar si din greseala ar fi incuiat-o acolo, asta este optiunea pe care o propune sa aiba justificare in fata lui Jamuna, insa inainte sa plece soacra lor isi face prezenta iar ea le intreaba pe toate de ce sunt ingrijorate, Kanak spune ca nu are nimic iar Jamuna o trimite pe Hema sa pregateasca micul dejun iar pe Radhika o trimite la Anant spunandu-i ca are ceva de munca pentru ea.

Kanak se gandeste daca nu este prea mult ce i se intampla lui Gehna si regreta tot ce a facut, ulterior Anant o anunta pe Radhika ca a luat toate documentele necesare pentru sedinta si daca mai are vreo idee sa-i spuna pentru a le trece pe hartie, el o intreaba de ce pare suparata intre timp este sunat de Gehna iar apelul se intrerupe si nu poate auzi nimic, intre timp in bucatarie Hema isi face griji pentru Gehna ca ar putea pati ceva fiind incuiata in acel dulap si face greseli.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 89 din 26 Ianuarie 2024 HD

In casa toti isi fac griji in privinta Gehnei iar disparitia sa brusca ii pune in dificultate mai cu seama ca nu este gasita nicaieri prin casa, Hema ii spune lui Kanak ca daca Gehna reuseste sa iasa din dulap vie o sa se razbune crunt. Telenovela ofera o perspectiva unica asupra vietii unei tinere inca de la o varsta frageda, explorand o serie de evenimente diverse pe parcursul existentei sale. Gopi, cu comportamentul sau plin de empatie si bunatate fata de cei din jur, s-a transformat in personajul favorit al telespectatorilor. Ceea ce adauga unicitatea sa este devotamentul si sacrificiile facute pentru a asigura fericirea si siguranta fiecarui membru al familiei. Sezonul viitor se anunta a fi complet diferit de precedentele, dar pentru a mentine conexiunea cu audienta, personajele cunoscute ale lui Gopi si Kokila vor reveni pentru a marca inceputul noului capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 89 sus mentionat incepand cu data de 26 ianuarie 2024, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!