Suflete tradate Sezonul 2 episodul 120 din 16 Mai 2024

Gehna incearca sa il convinga pe inspector ca accidentul a fost provocat din vina ei si de fapt nu Anant este cel vinovat, insa in ciuda insistentelor sale nu accepta versiunea oferita, Anant intervine si spune raspicat ca el este de vina si cere inspectorului sa cerceteze dovezile si sa nu se increada in sentimente, lucru care se si intampla ulterior, si o roaga sa plece.

Anant ii reproseaza lui Gehna ca i-a tradat increderea si daca ar pic de rusine fata de el sa-i sustina familia care acum sufera pentru cele intamplate si inclusiv pentru el, ulterior el ii cere ca ea sa plece acasa si sa nu mai stea pe langa el, vrand sa intre in casa Jamuna striga la Gehna sa se opreasca ea ii reproseaza ca nu a avut permisiunea sa mearga cu masina si a facut un rau mai mare, Gehna spune ca a vrut sa il impresioneze pe Anant si intreaga familie si nu a stiut ce are sa se intample.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 120 din 16 Mai 2024 HD

Kanak intervine si-i spune lui Gehna ca a crezut in ea si de fapt ar fi vrut sa se razbune pe Hema, lucru care nu este deloc real, ea joaca un teatru pentru a o invinovati si mai mult si sa decada tot mai rapid in fata soacrei sale. Telenovela ofera o perspectiva unica asupra vietii unei tinere inca de la o varsta frageda, explorand o serie de evenimente diverse pe parcursul existentei sale. Gopi, cu comportamentul sau plin de empatie si bunatate fata de cei din jur, s-a transformat in personajul favorit al telespectatorilor. Ceea ce adauga unicitatea sa este devotamentul si sacrificiile facute pentru a asigura fericirea si siguranta fiecarui membru al familiei. Sezonul viitor se anunta a fi complet diferit de precedentele, dar pentru a mentine conexiunea cu audienta, personajele cunoscute ale lui Gopi si Kokila vor reveni pentru a marca inceputul noului capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 120 sus mentionat incepand cu data de 16 mai 2024, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!