Suflete tradate Sezonul 2 episodul 117 din 3 Mai 2024

Ramasi fara speranta si aparent Hema isi facea griji pentru Gehna si Anant, in pragul usii apar cei doi impreuna cu Krishna, Jamuna este foarte fericita vazandu-i pe cei trei insa prima data se duce la fiul sau Anant pentru a-l imbratisa, oarecum planul lui Kanak de a o influenta pe Jamuna a functionat asta pentru ca isi pune pe primul loc fiul inainte de toate, tot sa o vada pe Gehna respinsa si sa nu mai fie in centrul atentiei, Tia se ofera prima sa-i vada ranile lui Gehna.

Jamuna se intreaba oare cine a atras aceste vremuri grele asupra familiei iar raspunsul il are chiar in fata ei, aceasta o gaseste vinovata pe Gehna pentru toate relele care se intampla la ei in casa si-i reproseaza ca ar fi putut sa-i spuna cand a aflat despre Sagar si sa nu tina secret totul ca daca ar fi stiut Tia ar fi fost tinuta la distanta pentru a nu fi cum e acum.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 117 din 3 Mai 2024 HD

Aparitia preotului in casa pentru a propune o noua data de casatorie o deranjeaza pe Tia si implicit pe Gehna care spune ca nu este normal ca ea deocamdata sa aiba parte de un sot vaduv asa cum se propune insa Kanak intervine sa strice totul. Telenovela ofera o perspectiva unica asupra vietii unei tinere inca de la o varsta frageda, explorand o serie de evenimente diverse pe parcursul existentei sale. Gopi, cu comportamentul sau plin de empatie si bunatate fata de cei din jur, s-a transformat in personajul favorit al telespectatorilor. Ceea ce adauga unicitatea sa este devotamentul si sacrificiile facute pentru a asigura fericirea si siguranta fiecarui membru al familiei. Sezonul viitor se anunta a fi complet diferit de precedentele, dar pentru a mentine conexiunea cu audienta, personajele cunoscute ale lui Gopi si Kokila vor reveni pentru a marca inceputul noului capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 117 sus mentionat incepand cu data de 3 mai 2024, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!