Suflete tradate Sezonul 2 episodul 121 din 17 Mai 2024

Gehna este hotarata sa expuna adevarul, asa ca aduce instructorul care facea pregatire cu dansa in acel moment, el recunoste ca a primit bani de la o anumita persoana pentru a inscena totul si a aruncat o piatra in masina exact in momentul in care s-ar fi auzit accidentul totul sa para ca a fost o intamplare nefericita, intre timp Gehna se comporta precum un avocat si scoate la iveala adevarul cum Anant nu este vinovat insa agentul de politie refuza sa il elibereze pentru ca Anant a recunoscut fapta.

Pentru a aduna si mai multe dovezi in privinta adevarului, Gehna pune la cale un plan prin care sa o demaste pe Hema care este internata la spital, ea fiind victima, aceasta ii aduce un cos cu mancarea ei preferata si pune o camera de filmat pentru a se convinge toti si a avea dovezi in privinta faptului ca ea doar se preface, in acel moment familia intervine insa Gehna propune ca totul sa fie mai clar sa trimita medicii sa-i fac o injectie iar ea sare din pat spunand ca este bine.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 121 din 17 Mai 2024 HD

In acel moment familia intervine si raman cu totii socati sa vada ca de fapt totul a fost doar o prefacatorie menita sa-i aduca lui Anant razbunare insa de fapt planul a fost initial propus pentru Gehna insa el a cazut in capcana pusa de Kanak. Telenovela ofera o perspectiva unica asupra vietii unei tinere inca de la o varsta frageda, explorand o serie de evenimente diverse pe parcursul existentei sale. Gopi, cu comportamentul sau plin de empatie si bunatate fata de cei din jur, s-a transformat in personajul favorit al telespectatorilor. Ceea ce adauga unicitatea sa este devotamentul si sacrificiile facute pentru a asigura fericirea si siguranta fiecarui membru al familiei. Sezonul viitor se anunta a fi complet diferit de precedentele, dar pentru a mentine conexiunea cu audienta, personajele cunoscute ale lui Gopi si Kokila vor reveni pentru a marca inceputul noului capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 121 sus mentionat incepand cu data de 17 mai 2024, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!