Suflete tradate Sezonul 2 episodul 101 Tradus 8 Martie 2024

Mama lui Kanak apare in casa si cere explicatii tuturor despre disparitia fiicei sale, acestia spun cum s-a intamplat totul iar Jigna le promite tuturor ca o sa se razbune, Hema ii spune acesteia ca de fapt de vina pentru tot ce se intampla in casa este de fapt Gehna ulterior Jigna sare sa o bata pe Gehna iar familia intervine, Jamuna spune ca oricine va incerca sa se mai dea la nora ei va avea de dus un razboi personal si stie cu siguranta ca din el o sa iasa doar ea invingatoare indiferent.

Gehna se simte vinovata de lipsa lui Kanak din casa si spera ca ea sa nu isi fi facut vreun rau, Jigna o gaseste pe Kanak pana la urma iar aceasta ii plange de mila, putin mai tarziu famlia afla ca au reusit sa o gaseasca pe Kanak si se pregatesc sa o primeasca acasa asa cum se cuvine totusi planurile ei sunt total schimbate si isi doreste orice pret razbunare.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 101 din 8 Martie 2024 HD

In ajutorul lui Kanak se pune si Hema care ofera informatii de care are nevoie Jignei pentru ca razbunarea sa fie cat mai repede cu putinta si sa aiba efectul pe care si-l doreste pentru umilinta la care Kanak a fost supusa. Telenovela ofera o perspectiva unica asupra vietii unei tinere inca de la o varsta frageda, explorand o serie de evenimente diverse pe parcursul existentei sale. Gopi, cu comportamentul sau plin de empatie si bunatate fata de cei din jur, s-a transformat in personajul favorit al telespectatorilor. Ceea ce adauga unicitatea sa este devotamentul si sacrificiile facute pentru a asigura fericirea si siguranta fiecarui membru al familiei. Sezonul viitor se anunta a fi complet diferit de precedentele, dar pentru a mentine conexiunea cu audienta, personajele cunoscute ale lui Gopi si Kokila vor reveni pentru a marca inceputul noului capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 101 sus mentionat incepand cu data de 8 martie 2024, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!