[Rezolvare] Eroare mesaj Windows boot manager Windows 7

Windows boot manager  Poate că și tu ai fost în situația în care ori de câte ori încerca-i să-ți deschizi calculatorul să îți apară acel mesaj gen: Windows boot manager și apoi două rând-uri în care îți lasă și alternative de selectare (earlier version of windows), acest tip de mesaj apare în momentul în care fiind pe fugă decizi să nu mai aștepți să-l închizi din meniul Start și pur și simplu îl deconectezi de la sursă de curent electric sau în urmă unei întreruperi bruște de curent ori în unele cazuri în care are loc instalarea de windows pe dispozitive gen: stick usb, cârd memorie etc.

[Rezolvare] Eroare mesaj Windows boot manager Windows 7

 În acest moment windows-ul o să arate un meniul DUAL BOOT la deschiderea acestuia și conform temporizatorului presetat o să dispară în circa 30 secunde reluând ultima alegere efectuată anterior. Stresant, nu?
Ei, bine rezolvarea este relativ simplă pentru că sunt două șanse de rezolvare fie modificând câte ceva prin setările pc-ului ori instalarea unui soft care să  facă să dispară acel mesaj, programul se numește EasyBCD și îl puteți găsi la o simplă căutare pe motoarele de căutare. După instalarea acestuia și rularea propriu-zisă aveți opțiunea de a alege și șterge variantă de windows alternativă care apare la pornirea pc-ului dvs.
Atentie insa tutorialul este dedicat pentru cei, care folosesc WINDOWS 7 si nu Xp.
 Dacă aveți nelămuriri și/sau întrebări nu ezitați să le postați puțin mai jos și o să facem tot posibilul să vă răspundem.

error: Content is protected !!