Top 20 fonturi noi premium Photoshop 2016

Photoshop este unul dintre cele mai bune soft-uri de editare a imaginilor și crearea de grafice dar, de asemenea, vine cu o etichetă de preț substanțial de mare, dar pot să spun ei cu siguranta merita banii asta din experienta mea cu Photoshop. Puteți descărca cea mai recentă versiune de Photoshop pe care o puteti folosi-l gratuit pentru 30 de zile sub încercare gratuită, după care vi se cere achizitionarea.
Așa că astăzi am postat un ” Top 20 de fonturi noi premium gratis pentru Photoshop 2016 ” . Sunt superbe , profesional și attractive ” pur și simplu descărcati și instalati în Adobe Photoshop CS6 .

Top 20 fonturi noi premium Photoshop 2014

Photoshop este bun pentru design grafic si eu pot face aproape orice îmi pot imagina cu Photoshop cu fara prea multe probleme. Multe fonturi gratuite pot fi descărcate de pe internet și dreptul de a instala în directorul de font Photoshop .

Pentru următoarea listă de top 15 fonturi Photoshop pentru anul 2016 , am luat unele din favoritele mele dintr-o colecție de fonturi mai descărcate și populare din primele site-uri gratuite de font pe web . Puteți descărca fontul făcând clic pe imaginea care deschide o fereastra de instalare font . După selectarea ” Install ” , fontul va apărea imediat în lista de fonturi Photoshop . Acest lucru se va instala , de asemenea, fontul în computer ” font ” director .

error: Content is protected !!