Site-ul tau are review-uri negative?

Recenziile proaste pot avea un impact negativ in rankarea afacerii tale si efectiv in vanzari, crezi ca esti protejat?
review-uri negative
Are site-ul tau note mari sau comentarii pozitive? Attracta va ofera acum un instrument cuprinzator, care va garanteaza rezolvarea problemelor de reputație ale site-urilor cum ar fi Google.

Cum functioneaza? este foarte simplu. Trebuie doar sa te inregistrezi pe site iar in partea stanga aveti toate optiunile pentru rezolvarea problemei si multe alte instrumente seo,  puteti opta si pentru un ReviewScan care este total gratuit tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti in casutele ce va apar pe ecran datele despre firma pe care o conduci, insa veti fi atentionat printr-un mesaj despre faptul ca ti se poate solicita sa confirmi ca informatiile introduse sunt corecte, astfel incat sistemul poate fi sigur ca afacerea ta este detectata in mod corespunzator.

Dupa ce ai facut cum te-a indrumat site-ul poti vedea detaliile cu privire la comentariile negative sau pozitive primite pe site-ul detinut si restul ramane la aprecierea ta daca doresti sau nu rezolvarea problemei in cauza, chiar si asa nu costa nimic primul review si in acest mod poti anticipa o strategie corecta si complexa.
Google a actualizat recent algoritmul lor de a penaliza site-urile care au comentarii negative – este site-ul tau afectat?

error: Content is protected !!