Atenție la ce pagină de Facebook dați like, unele pot fi înșelătoare

Astăzi am intrat puțin pe facebook și am văzut cum zeci din prietenii pe care îi am în listă aveau link-uri distribuite ale unor pagini cu personalități și chiar vedete însă toate nu aveau nici o legătură cu respectiva persona, în afară de câteva poze puse acolo așa de ochii lumii, și culmea este că pentru a obține like-uri se folosesc de minciuna de mai jos:

Cu ocazia lansării noului telefon Samsung Galaxy S7 Edge am hotărât să-l fac un cadou fanilor mei. Tot ce trebuie să faceți este să dați LIKE paginii, să distribuiți această postare și să lăsați un comentariu cu “Particip”. Baftă tuturor! Câștigătorul îl voi anunța în data de 31 martie!

Facebook pagini
Deci să nu dați curs acestor porcării pentru că nu va exista nici o tragere la sorți, cel mai probabil până atunci acea pagină de facebook va dispărea ori dacă nu o să aibă un alt nume și veți avea în feed-ul vostru postări cărora nu le-ați fi acordat niciodată atenție considerând că sunt irelevante.

De obicei pentru a vedea dacă pagina de facebook a respectivei vedete/personalități este autentică veți observa acel buton de like cu albastru lângă profilul acestora care certifică faptul că pagina este reală și autentică, deci mare atenție și nu vă lăsați păcăliți de astfel de bălării.
Când vedeți una falsă folosiți butonul de raportare.

error: Content is protected !!