Vrei să fii moderator de pagină google plus?

google plus communities
Hey!!! Pentru că în ultima perioadă nu prea am avut timp să mai interacționez cu voi, motivul fiind dat de programul foarte aglomerat de la noul serviciu și după cum cred că și voi știți prea bine cum este să îți schimbi locul de muncă și să nimerești o ‘ramura’ care nu are nici măcar o singură legătură cu ce ai învățat la școală sau cu pregătirea ta..adaptarea cere sacrificii.

Așa că am decis să caut o persoană serioasă, ba chiar două (de preferat fată) care să modereze postările din acest grup
și care în același timp dacă dorește și timpul îi permite să încerce să adune cât mai mulți membrii în cercul nostru (dacă poate nu este obligatoriu). Ca și cerințe nu sunt prea multe, să fie punctuală și serioasă! Restul consider că vine de la sine.

Spre încheierea acestui articol vreau să vă spun că puteți posta un număr de 3 articole pe zi de utilizator pentru a nu aglomera feed-ul astfel o să vedem numai articole fresh și interesante, asta nu înseamnă că trebuie să repostam de 3 ori același articol pentru că o să fie șters și o să rămână decât unul singur.

Potențialele doritoare le rog să lase un comentariu la această postare și veți primi cu siguranță un răspuns! Mulțumesc, Ioana

error: Content is protected !!