Noile Abonamente Wi-Fi Acasa de la ORANGE

De acum internetul cu, cativa giga inclusi lunar devine legenda cei de la Orange lanseaza mega-oferta Home Net 4G ce include Internet fix NELIMITAT adica la pachetul de 12euro pe luna cu tva inclus aveti 60gb lunar si dupa terminarea acestora viteaza va fi de 256kbps si pentru inca 3euro pe langa cei 12 poti avea 100gb. de internet national la pachetul Home Net 4G 15, exact ca si celelalte companii de furnizare a acestor servicii.

wifi acasa orange

Mai exact veti plati numai 12Euro luna cu taxele tva incluse lunar fara alte costuri aditionale ascunse, se iau in calcul si cateva aspecte si este posibil ca unii sau noii clienti care au debite catre alti furnizori de telecomunicatii sau fiind noi in sistem sa li se ceara o taxa de activare care ulterior poate fi recuperata in termen de 6 luni de la incheierea contractului sau poate fi inclusa in plata abonamentului lunar scazandu-se astfel in mod automat din acel depozit.

La incheierea abonamentului veti primi un router Hotspot echipamentele sunt gratuite si sunt valabile numai la incheierea unui contract pe o perioada minima de 2 ani. La o perioada mai mica se pot percepe anumite taxe pentru subventionarea modemului ales, in unele cazuri dispozitivul pe o perioada mai mica de 2 ani poate ajunge la plata integrala a acestuia.

De retinut este faptul ca acest abonament poate fi utilizat numai la adresa la care a fost activat si nu poate fi luat oriunde prin tara intrucat riscati sa vi se suspende pe motiv de nerespectare a clauzelor contractuale, asa ca mare atentie faceti abonamentul dar nu plecati cu el din anexa gospodariei dvs. Pentru activare unui abonament va puteti adresa unui operator Orange sau o puteti face direct in magazinele partenere. Update: daca doriti schimbarea locatiei va trebui sa platiti o taxa de 2.5euro de fiecare data cand va mutati.

error: Content is protected !!