Poftiti in Dobrogea episodul 3 din 10 Ianuarie 2024

Ziua a inceput foarte bine pentru Tania care a reusit sa faca in cel mai scurt timp un articol vestimentar pe care il iubeste, Cristi a spus ca bucuria ei i-a compensat lipsa lui de pricepere in a face unele lucruri, ulterior au ajuns la Catalin unde a remarcat o inscriptie desemnand ca acolo o sa aiba de-a face cu albinele iar fobia Paulei a fost evidenta si se manifesta ca anume de fiecare data cand bazaie ceva pe langa ea chiar are o teama, in plus mierea era de cea mai buna calitate.

Si astazi, personalitatile publice experimenteaza experiente inedite, Catalin Morosanu si Rikito au fost implicati in procesul de creatie al unui brau traditional lipovenesc destinat bisericii. Liviu si Andrei au fost surprinsi de metamorfoza lui nea Marin, o transformare pe care nu au mai observat-o pana acum. Modul in care coregraful i-a trezit pe “baietii” sai si motivatia din spatele acestei schimbari au fost subiectul principal si anume de astazi, veti descoperi un alt Nea Marin, a declarat acesta.

Poftiti pe la noi: Poftiti in Dobrogea episodul 3 din 10 ianuarie 2024

Pasiunea se imbina perfect cu dorinta, iar acolo unde lipseste implicarea nu se poate obtine absolut niciun beneficiu, unii nu pot depasi unele momente din copilarie si care acum se regasesc in unele actiunii pe care trebuie sa le desfasoare. Celebritatile isi grabesc pasii intr-o directie dedicata cu devotament atat muncii, cat si distractiei, toate descoperind spectacolul care isi propune sa asiste fiecare fermier din regiune. Primele vedete se confrunta cu dificultati si vor constata ca unele sarcini nu sunt atat de simple pe cat le ofera acelasi Nea Marin in fiecare zi care trece. De-a lungul sezoanelor, am putut observa cum un avans modest in munca a adus beneficii pentru cei implicati, subliniind cresterea onoarei asociate cu numele lui Nea Marin in fiecare zi.

Ajuns la o anumita varsta in cadrul celui de-al zecelea sezon, acest spectacol promite o revenire impresionanta, cu premiera programata pentru seara de luni, doar pe Antena 1, fiecare saptamana va fi imbogatita cu momente autentice de distractie, deoarece emisiunea va fi transmisa in zilele de luni, marti si miercuri, astfel, invitatii sunt indemnati sa se bucure de calatoriile si farmecul distinct aduse de Nea Marin in inima pitoreasca a Dobrogei. Pe acelasi ritm si o atmosfera intriganta se reincepe povestea celor mai bune momente iar lucrurile sunt greu de schimbat in aparenta lor, totusi vedetele sunt alaturi de orice misiune oricat de dificila se anunta la Poftiti pe la noi: Poftiti in Dobrogea Episodul 3 , deveniti musafiri in diverse orase se incearca descoperirea obiceiurilor, identitatea cat si cultura si traditiile zonelor ascunse din tara incepand cu 10 ianuarie 2024 de la ora 20.30 pe blogulmeu.net imediat dupa teledifuzare la tv.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!