Poftiti in Dobrogea episodul 8 din 23 Ianuarie 2024

Dupa toate intamplarile de ieri Soni a decis sa isi inceapa razbunarea de la prima ora a zilei, nea Marin a fost trezit de o galagie pe care acesta o facea cu atv-ul alaturi de Japonez care i-a fost prieten in plan initial scopul lor a fost sa il sperie putin, insa norocul nu a fost sub nicio forma de partea lor, caci maciuca pe care Marin o avea s-a lipit la un momentdat de spatele lui Ricky, ulterior farsele au continuat sa tot apara iar rasplata pe masura lor.

Daca initial se credea ca au facut pace in privinta tuturor glumelor, dupa faza cu ciocolata oferita drept impacare care continea ardei in exces intreaga actiune s-a schimbat putin iar cei doi au primit palme cat nu au putut sa tina, la ferma niciunul nu s-a putut descurca iar Ilona a demonstrat ca nu se pricepe in treburile de barbat, desi dimineata parea linistita si cu un soare clar, odata ce Soni si-a adus aminte de tot ce i-a facut nea Marin a si pus in aplicare razbunarea.

Poftiti in Dobrogea episodul 8 online 23 ianuarie 2024

Inainte de a pleca dupa ce au curatat barcile lui Ricky i-a venit o idee numai ca presiunea pe care nea Marin o pune asupra lor ii determina pe acestia sa uite ce au de facut in unele cazuri chiar si de propriile planuri de razbunare. Celebritatile isi grabesc pasii intr-o directie dedicata cu devotament atat muncii, cat si distractiei, toate descoperind spectacolul care isi propune sa asiste fiecare fermier din regiune. Primele vedete se confrunta cu dificultati si vor constata ca unele sarcini nu sunt atat de simple pe cat le ofera acelasi Nea Marin in fiecare zi care trece. De-a lungul sezoanelor, am putut observa cum un avans modest in munca a adus beneficii pentru cei implicati, subliniind cresterea onoarei asociate cu numele lui Nea Marin in fiecare zi.

Ajuns la o anumita varsta in cadrul celui de-al zecelea sezon, acest spectacol promite o revenire impresionanta, cu premiera programata pentru seara de luni, doar pe Antena 1, fiecare saptamana va fi imbogatita cu momente autentice de distractie, deoarece emisiunea va fi transmisa in zilele de luni, marti si miercuri, astfel, invitatii sunt indemnati sa se bucure de calatoriile si farmecul distinct aduse de Nea Marin in inima pitoreasca a Dobrogei. Pe acelasi ritm si o atmosfera intriganta se reincepe povestea celor mai bune momente iar lucrurile sunt greu de schimbat in aparenta lor, totusi vedetele sunt alaturi de orice misiune oricat de dificila se anunta la Poftiti pe la noi: Poftiti in Dobrogea Episodul 8, deveniti musafiri in diverse orase se incearca descoperirea obiceiurilor, identitatea cat si cultura si traditiile zonelor ascunse din tara incepand cu 23 ianuarie 2024 de la ora 20.30 pe blogulmeu.net imediat dupa teledifuzare la tv.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!