Poftiti in Dobrogea episodul 11 din 30 Ianuarie 2024

Dupa discutia pe care Madalina a avut-o ieri cu unele gazde se pare ca preferintele pentru Soni au cam disparut, ulterior nea Marin l-a prins pe acesta cand nu isi mai facea treaba pentru care a fost trimis, astazi o intampinam pe Maria care detine o mica afacere denumita La casa lui Matei, in care este implicata toata familia, in mijlocul momentelor pline de adrenalina si provocari, Riki a fost confrontat cu cea mai mare frica personala, iar reactia lui a creat suspans in randul audientei.

Totusi, inainte ca prezenta cea mai draga sa faca aparitia in emisiune, Andreea a demonstrat curaj in fata colegilor sai, strabatand cu indrazneala traseul periculos, care parea dificil la prima vedere. Datorita incurajarilor primite din partea echipei, Rikito si-a depasit frica de inaltime si de potentialele obstacole. Dupa faza in care Cazacu l-a udat cu un bidon de apa, a izbucnit un adevarat potop atunci cand dansatorul l-a surprins pe picior gresit, intr-o situatie neasteptata, Madalina a preluat controlul pentru a restabili echilibrul intre Sonny si Riki, transformand atmosfera relaxata intr-o abordare disciplinata si sanatoasa.

Poftiti in Dobrogea episodul 11 online 30 ianuarie 2024

Teama de inaltime nu a fost un impediment pentru Andreea care a hotarat sa fie prima care urca pentru a testa primul loc unde rezistenta este testata la cele mai inalte cote, Ricky nu a fost deloc hotarat iar acesta a ezitat initial sa urce. Celebritatile isi grabesc pasii intr-o directie dedicata cu devotament atat muncii, cat si distractiei, toate descoperind spectacolul care isi propune sa asiste fiecare fermier din regiune. Primele vedete se confrunta cu dificultati si vor constata ca unele sarcini nu sunt atat de simple pe cat le ofera acelasi Nea Marin in fiecare zi care trece. De-a lungul sezoanelor, am putut observa cum un avans modest in munca a adus beneficii pentru cei implicati, subliniind cresterea onoarei asociate cu numele lui Nea Marin in fiecare zi.

Ajuns la o anumita varsta in cadrul celui de-al zecelea sezon, acest spectacol promite o revenire impresionanta, cu premiera programata pentru seara de luni, doar pe Antena 1, fiecare saptamana va fi imbogatita cu momente autentice de distractie, deoarece emisiunea va fi transmisa in zilele de luni, marti si miercuri, astfel, invitatii sunt indemnati sa se bucure de calatoriile si farmecul distinct aduse de Nea Marin in inima pitoreasca a Dobrogei. Pe acelasi ritm si o atmosfera intriganta se reincepe povestea celor mai bune momente iar lucrurile sunt greu de schimbat in aparenta lor, totusi vedetele sunt alaturi de orice misiune oricat de dificila se anunta la Poftiti pe la noi: Poftiti in Dobrogea Episodul 11, deveniti musafiri in diverse orase se incearca descoperirea obiceiurilor, identitatea cat si cultura si traditiile zonelor ascunse din tara incepand cu 30 ianuarie 2024 de la ora 20.30 pe blogulmeu.net imediat dupa teledifuzare la tv.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!