Poftiti in Dobrogea episodul 10 din 29 Ianuarie 2024

De aceasta data primirea concurentilor a fost pe un vas plutitor, unii nici nu au crezut ca sunt atat de speciali pentru Nea Marin incat sa fie primiti intr-un astfel de mod, totusi parintele a tinut sa le spuna ca si bataia este rupta din rai si de acolo totul a fost la mila dumnealui, ulterior lenea a fost mirosita de la o posta iar Soni si-a primit pe deplin pedeapsa, nici la muncile pe care trebuiau sa le faca nu s-au descurcat prea bine, Ricky a trebuit sa urce la inaltime insa atat de teama i-a fost incat nu a reusit sa faca acel salt, Soni i-a dat de aceasta data teroare.

Pana acum niciodata nu a plecat de la nicio repetitie iar Soni a reusit sa il determine pe Marin sa plece iar donatiile de alimente au venit la momentul oportun, unii au invatat ca este frumos sa faci bine si au dat piept cu situatiile unor oameni simpli care dupa ani de munca nu au avut nici dupa ce bea apa, asa cum spun vorbele clasice din popor, a patra saptamana se desfasoara la Baltenii de jos acolo unde cazarea a fost pe un hotel plutitor o serie cu o echipa extrardinara.

Poftiti in Dobrogea episodul 10 online 29 ianuarie 2024

Pentru prima data ii avem invitati pe Dan Badea si sotia lui alaturi de Cazacu si Andreea, in ziua intai desteptarea a venit de la cei mai noi, ulterior el si-a dorit sa faca cunostinta cu el si sa-i simta si energia, lucru care a prins mult. Celebritatile isi grabesc pasii intr-o directie dedicata cu devotament atat muncii, cat si distractiei, toate descoperind spectacolul care isi propune sa asiste fiecare fermier din regiune. Primele vedete se confrunta cu dificultati si vor constata ca unele sarcini nu sunt atat de simple pe cat le ofera acelasi Nea Marin in fiecare zi care trece. De-a lungul sezoanelor, am putut observa cum un avans modest in munca a adus beneficii pentru cei implicati, subliniind cresterea onoarei asociate cu numele lui Nea Marin in fiecare zi.

Ajuns la o anumita varsta in cadrul celui de-al zecelea sezon, acest spectacol promite o revenire impresionanta, cu premiera programata pentru seara de luni, doar pe Antena 1, fiecare saptamana va fi imbogatita cu momente autentice de distractie, deoarece emisiunea va fi transmisa in zilele de luni, marti si miercuri, astfel, invitatii sunt indemnati sa se bucure de calatoriile si farmecul distinct aduse de Nea Marin in inima pitoreasca a Dobrogei. Pe acelasi ritm si o atmosfera intriganta se reincepe povestea celor mai bune momente iar lucrurile sunt greu de schimbat in aparenta lor, totusi vedetele sunt alaturi de orice misiune oricat de dificila se anunta la Poftiti pe la noi: Poftiti in Dobrogea Episodul 10, deveniti musafiri in diverse orase se incearca descoperirea obiceiurilor, identitatea cat si cultura si traditiile zonelor ascunse din tara incepand cu 29 ianuarie 2024 de la ora 20.30 pe blogulmeu.net imediat dupa teledifuzare la tv.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!