Poftiti in Dobrogea episodul 12 din 31 Ianuarie 2024

Pentru nea Marin dansul este precum o rugaciune si in acel moment el se supara cand nu este ascultat, intre timp repetitiile de dans au inceput sa isi faca efectul la partea fusion cu Edi sa incercat o concentrare pentru ca totul sa iasa si macar la partea cu pasii de sincron ar fi putut sa isi dea interesul macar sa le iasa, Ricky are impresia ca stie sarba in Japoneza insa saracul se vede cum face sacrificii enorme pentru a putea tine ritmul dar si toata actiunea de pe scena.

De cum au ajuns in zona in care nea Marin repeta alaturi de dansatori, Sonny, Rikito si Catalin s-au aplecat in fata gazdei lor pentru a-si exprima regretele insa au adus cu ei si cateva daruri, Cazacu a dorit sa impartaseasca cateva ganduri, descriind cum au resimtit zilele in care gazda emisiunii insa pentru a se asigura de sinceritatea intentiilor lor, nea Marin i-a trimis pe cei trei la locurile lor si pe moment el nu a acceptat scuzele tututor, spunand ca mai intai sa isi termine toate treburile.

Poftiti in Dobrogea episodul 12 online 31 ianuarie 2024

Interesul era de partea tuturor insa Sonni a recunoscut ca ei aveau comenzile in plan insa picioarele nu-i ascultau asa cum se asteptau, pentru momentele cu masti fetele au avut cev traditional insa cu greu de pus pe fata. Celebritatile isi grabesc pasii intr-o directie dedicata cu devotament atat muncii, cat si distractiei, toate descoperind spectacolul care isi propune sa asiste fiecare fermier din regiune. Primele vedete se confrunta cu dificultati si vor constata ca unele sarcini nu sunt atat de simple pe cat le ofera acelasi Nea Marin in fiecare zi care trece. De-a lungul sezoanelor, am putut observa cum un avans modest in munca a adus beneficii pentru cei implicati, subliniind cresterea onoarei asociate cu numele lui Nea Marin in fiecare zi.

Varianta 1.


Varianta 2.


Ajuns la o anumita varsta in cadrul celui de-al zecelea sezon, acest spectacol promite o revenire impresionanta, cu premiera programata pentru seara de luni, doar pe Antena 1, fiecare saptamana va fi imbogatita cu momente autentice de distractie, deoarece emisiunea va fi transmisa in zilele de luni, marti si miercuri, astfel, invitatii sunt indemnati sa se bucure de calatoriile si farmecul distinct aduse de Nea Marin in inima pitoreasca a Dobrogei. Pe acelasi ritm si o atmosfera intriganta se reincepe povestea celor mai bune momente iar lucrurile sunt greu de schimbat in aparenta lor, totusi vedetele sunt alaturi de orice misiune oricat de dificila se anunta la Poftiti pe la noi: Poftiti in Dobrogea Episodul 12, deveniti musafiri in diverse orase se incearca descoperirea obiceiurilor, identitatea cat si cultura si traditiile zonelor ascunse din tara incepand cu 31 ianuarie 2024 de la ora 20.30 pe blogulmeu.net imediat dupa teledifuzare la tv.

 

 

error: Content is protected !!