Poftiti in Dobrogea episodul 9 din 24 Ianuarie 2024

Pregatirile pentru ziua cu numarul trei este in toi si este una dintre zile foarte importanta pentru ca se hotaraste ce ramane si ce nu in show-ul care va urma intrarea pe scena conteaza foarte mult iar unii isi dau cu parerea despre cat de sigura este scena, toti au spus ca este cam fragila insa nea Marin a tot insistat sa aiba incredere in el ca totul o sa fie bine, glumele s-au reluat si ele si aparent nu au fost de bun gust, unele dintre ele foarte exagerate au avut un miros foarte urat.

Pe scena fiecare au avut un moment de roast la adresa lui nea Marin care nu se astepta la o astfel de surpriza, locul unde avea sa aiba loc spectacolul a fost prielnic iar toti s-au bucurat ca au parte de un confort bine meritat, totusi in functie de problemele tehnice pe care o sa le aiba se vor face si intrarile, cei de la circ trebuiau sa gaseasca o modalitate buna pentru fiecare, propunerea Ilonei ca in timpul dansului sa participe si copii a fost o idee buna emotiile fiind la maxim.

Poftiti in Dobrogea episodul 9 online 24 ianuarie 2024

Repetitia cu trupa de dans modern a fost buna pentru ca au avut timp suficient pentru a se repeta iar reusita a fost imprevizibila, Soni a simtit scena ca fiind subreda iar siguranta ar fi pusa in pericol. Celebritatile isi grabesc pasii intr-o directie dedicata cu devotament atat muncii, cat si distractiei, toate descoperind spectacolul care isi propune sa asiste fiecare fermier din regiune. Primele vedete se confrunta cu dificultati si vor constata ca unele sarcini nu sunt atat de simple pe cat le ofera acelasi Nea Marin in fiecare zi care trece. De-a lungul sezoanelor, am putut observa cum un avans modest in munca a adus beneficii pentru cei implicati, subliniind cresterea onoarei asociate cu numele lui Nea Marin in fiecare zi.

Ajuns la o anumita varsta in cadrul celui de-al zecelea sezon, acest spectacol promite o revenire impresionanta, cu premiera programata pentru seara de luni, doar pe Antena 1, fiecare saptamana va fi imbogatita cu momente autentice de distractie, deoarece emisiunea va fi transmisa in zilele de luni, marti si miercuri, astfel, invitatii sunt indemnati sa se bucure de calatoriile si farmecul distinct aduse de Nea Marin in inima pitoreasca a Dobrogei. Pe acelasi ritm si o atmosfera intriganta se reincepe povestea celor mai bune momente iar lucrurile sunt greu de schimbat in aparenta lor, totusi vedetele sunt alaturi de orice misiune oricat de dificila se anunta la Poftiti pe la noi: Poftiti in Dobrogea Episodul 9, deveniti musafiri in diverse orase se incearca descoperirea obiceiurilor, identitatea cat si cultura si traditiile zonelor ascunse din tara incepand cu 24 ianuarie 2024 de la ora 20.30 pe blogulmeu.net imediat dupa teledifuzare la tv.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!