Noua interfață Paypal, vezi noul design și noile funcții oferite

Cel mai mare procesator de plăți online își schimbă design-ul și implementează noi funcționalități pentru a oferi utilizatorului o mai bună experiență, dar în același timp este și mai ușor de utilizat cu o structură clară și opțiuni noi pentru afacerea dvs.

Paypal design
Foto: captura video

Toate aceste modificări sunt aduce pentru a simplifica afacerea dvs din mediul online, gestionând banii dvs într-un singur cont, puteți să urmăriti toate tranzacțiile efectuate într-un singur loc inclusiv detalii cu privire la costurile de transport, impozitul pe vanzări, și taxele aferente percepute de Paypal, de asemeni aveți la dispoziție o serie de instrumente de accesare rapidă prin care puteți crea facturi să puteți solicita sau pentru a trimite cuiva bani.

Interfața este prietenoasă și aveți posibilitatea de a vă adăuga o poză de profil în același timp vi se afișa cât la sută este completat profilul dvs.

Paypal prin video-ul intro postat pe site-ul sau oferă aceași siguranță ca și până acum, prin modificarea interfeței nu se poate pune problemă de o scădere a nivelului de siguranță. Rulați afacerea dvs mai eficient, astfel vă puteți concentra pe ceea ce este important, chiar mai repede și mai ușor pentru a vedea activitatea contului dvs. și ca întotdeauna datele financiare și personale sunt păstrate în siguranță și sunt private.

Noua interfață Paypal pentru conturile business poate fi schimbată prin accesarea link-ului ‘switch to old interface’ prin această opțiune veți putea vedea acțiunea dvs în vechea interfață.

Acest articol are la bază sursa: www.paypal.com/webapps/business/optin

error: Content is protected !!