Pro TV va difuza „Supraviețuitorul“, detalii înscriere la reality-show-ul din sălbăticie

De curând trustul Pro a anunțat achiziționarea formatului internațional “Survivor” o superbă producție marca Castaway Television, în care un număr de 16 concurenți sunt plasați pe o insulă izolată și cu o condiție nu tocmai prielnică și cu resurse limitate aceștia vor trebui să se descurce cum pot ei mai bine pentru a putea ajunge până la final când numai unul dintre ei va putea câștiga marele premiu pus în joc.
Supravietuitorul ProTv
Din acest show („Supraviețuitorul”) nu va lipsi nici un moment care nu nu fie imortalizat pentru că tot timpul concurenții vor fi filmați cu diferite camere, astfel încât telespectatorii vor avea parte de cele mai bune momente și se vor putea bucura de o imagine completă asupra tuturor acțiunilor ale concurenților.

Cum se desfășoară? Concurenților li se va da un număr limitat de săptămânii în care cele 16 persoane participante vor trebui să înfrunte cele mai aspre condiții din sălbăticie, în fiecare episod transmis la tv este eliminat câte un concurent până când numai unul dintre ei va fi declarat marele câștigător.

Conform Protv preselecțiile pentru acest concurs au început deja, cei care vor să se înscrie o pot face trimițând un e-mail la adresa: [email protected] în care se va specifica datele dvs personale și în același timp motivul pentru care dorește să fie declarat cel dintâi Supraviețuitor din România.

Reality-show-ul “Survivor” a fost transmis prima dată în anul 2000 de către S.U.A și a reușit să aibă un succes de invidiat, filmările având loc în cele mai exotice locuri și s-au difuzat câte două sezoane pe an datorită rating-ului foarte bun, de atunci a fost preluat de tot mai multe țări inclusiv țara noastră.

Din primele relatări pot spune că acest format, dacă nu mă înșel parcă aduce puțin cu fosta emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici! Voi ce părere aveți?

error: Content is protected !!