Olx taxează publicarea anunţurilor din categoria auto

Surpriză sau nu, este adevărat după ce platforma de anunțuri OLX.Ro până anul trecut era complet gratuită și oricine putea să-și posteze anunțul gratis pe site-ul lor, de astăzi lucrul acesta este de domeniul trecutului pentru că la categoria anunțuri auto sa introdus o plată obligatorie, mai exact dacă vrei să-ți vinzi ‘cotețul de dacie’ sau ‘bengoasa mașină’ trebuie să plătești o taxă fixă stabilită de ei, pentru anunțurile promovate prețurile sunt diferite și le găsiți pe site-ul acestora.

De exemplu la terminarea completării formularului mi-a apărut că am de plată 2,8 euro deci asta este tariful dacă vrei să ai mașina pusă la vânzare pe site-ul lor.
Olx taxa anunturi auto
Plata unui astfel de anunț poate fi făcută prin sms sau online dacă aveți un card, de asemeni se pot achiziționa și pachete de anunțuri la un preț rezonabil.

De ce a decis OLX să pună taxă pe anunțurile auto?

Conform digi24.ro pentru a descuraja samsarii de mașini dar și pentru a-și dezvolta platformă, în felul acesta fiecare are de câștigat.

Nu știm dacă decizia luată este una neapărat și bună însă cert este că deja unii utilizatorii se plâng de faptul că nu trebuia introdusă această taxare pentru că ar înlătura persoanele fizice care practic la momentul publicării anunțului nu dispun de o sursă de bani.
În plus alții consideră că erau de ajuns reclamele pe care le introduceau pe toate dispozitivele folosite și dacă tot sa introdus anunțuri auto cu plată să fie înlăturare acele reclame enervante care stau fixe.

Vom vedea pe viitor ce schimbări or să mai aibă loc, încă un aspect de notat este faptul că prin introducerea acestei taxe utilizatorii vor căuta alternative gratuite și aș spune că este momentul potrivit să zicem: ‘Bun venit Lajumate.Ro’, acesta fiind încă fără taxă de publicare a anunțurilor.

error: Content is protected !!