Lotiune de corp sub dus pentru fermitate de la Nivea

Probabil toata lumea a aflat deja de lotiunile de corp sub dus de la Nivea care s-au lansat acum 4 ani. Ei bine, avand in vedere ca sunt produse interesante, lotiunile s-au lansat in mai multe variante, ultima aparuta fiind lotiunea de corp sub dus pentru fermitate. Va las mai jos descrierea:
Lotiune de corp sub dus pentru fermitate de la Nivea
NIVEA lansează prima Loţiune de corp sub duş pentru o piele mai fermă! Eficienţa produsului este garantată de tehnologia inovatoare care introduce o substanţă proprie pielii în formula produsului: coenzima Q10. NIVEA a fost primul brand care a introdus o substanţă proprie pielii într-un produs de îngrijire, coenzima Q10.

Aceasta este o substanţă activă ce se regăseşte în mod normal în celulele noastre, rolul ei fiind acela de a le alimenta cu energie, funcţionând de asemenea ca un antioxidant împotriva radicalilor liberi. Aceştia sunt responsabili de îmbătrânirea celulară, iar rolul coenzimii Q10 este tocmai de a stopa radicalii liberi să-şi pună amprenta asupra celulelor.

Beneficiază de o piele tonifiată şi hidratată, din câteva mişcări! NOUA NIVEA Q10 Loţiune de corp sub duş pentru fermitate are efect chiar după ştergerea cu prosopul. Odată ajunse pe piele, sub duş, perlele activează coenzima Q10 din interior, iar particulele uşor abrazive oferă un masaj delicat. Celulele moarte sunt îndepărtate, iar pielea este revigorată, datorită mentolului.

Paşi pentru o piele fermă, chiar la tine sub duş:
1. Spală-ţi pielea cu gelul de duş obişnuit, apoi clăteşte-te;
2. Aplică NOUA NIVEA Q10 Loţiune de corp sub duş pentru fermitate, pe pielea udă;
3. Clăteşte-te;
4. Usucă-te şi te poţi imbrăca imediat.
Preţ: 17,81 lei

Abia astept sa incerc acest produs, sunt foarte curioasa. Inca de cand au aparut lotiunile de corp sub dus mi-au placut. De asemenea, va recomand sa incercati si cercul de fitness de mai jos pe care Nivea ne recomanda sa il folosim pentru a ne mentine in forma. Este genial!

error: Content is protected !!