Proba de traseu pentru permisul auto va fi filmata si inregistrata audio

O noutate si in acelasi timp o noua modificare pentru toti cei care doresc sa obtina perminul auto, incepand cu 30 iunie toti candidatii care sustin examentul pentru a obtine permisul de conducere auto vor fi filmati si inregistrati cu sunet in timpul probei practice (traseu) aceasta lege a fost adoptata pe 27 iunie si are drept scop diminuarea posibilelor fraude ale probei de traseu si in acelasi timp posibilitatea ca, cursantul sa se poata apara de eventualele nedreptati pe care examinatorul le-ar putea spune cu privire la proba respectiva.
permis auto filmat
Daca pana acum am avut parte numai de povesti, cum ca nu a fost atent sau ca politistul examinator a avut nervi sau ca pe unii cursanti au fost mai bine vazuti decat altii, acesta lege va arata cu adevarat ce fel a fost filmarile vor spune tot, asa ca ar fi mai bine ca atunci cand nu sunteti siguri de greseala comisa in timpul examinarii sa nu contestati pentru ca este posibil sa va inselati si totusi daca tot considerati ca aveti dreptate faceti contestatia si veti avea castig pe baza filmarii din acea zi.

Pana in acest moment nu se stie exact modul in care o sa se faca filmarea, din ce unghi si ce fel de camera video insa un lucru deja se stie si anume ca multi cursanti se vor pregati mai mult, nu vor fi filmare probele practice pentru categoriile AM, A1 (max. 125cc), A2 (max. 35kw) si categoria A.

Ce parere aveti despre aceasta lege, este buna pentru cursanti sau nu?

error: Content is protected !!