Produse de ingrijire a parului Syoss & Schauma

Luna aceasta au aparut in magazine cateva noi produse marcile Syoss si Schauma pe care vreau sa vi le arat si voua. Mie mi-au atras atentia asa ca poate va tenteaza si pe voi.

1. Syoss

Cele doua noi sampoane Syoss le-am vazut in supermarker-uri deja si mi-au atras atentia. Eu folosesc sampon Syoss de mult timp dar nu am probleme cu matreata asa ca nu mi-am achizitionat niciunul din cele doua nou aparute ci am mers pe celelalte game.. Iata cateva cuvinte despre ele:

Noua gamă Syoss luptă împotriva mătreții și a cauzelor formării ei, înlătură cu până la 100% eficiență de la prima spălare, calmează și restabilește echilibrul de hidratare al scalpului, redându-i aspectul sănătos. În același timp, conferă o senzaţie de prospeţime şi revigorare, datorită parfumului de grapefruit și măr verde.

Formula are la bază inovația platinum-standard Zinc pyrithione, un complex cu proprietăți anti-fungice și bacteriostatice, creat special pentru a acționa pe termen lung împotriva cauzelor mătreții (uscăciunea pielii, problemele fungice de la nivelul scalpului etc).

Noua gamă profesională anti-mătreață Syoss Anti-Dandruff Platin Control 100 este formată din două produse:

Șampon anti-mătreață uscată Syoss Anti-Dandruff
Platin Control 100 Extrem, 500 ml.
Preț: 17,49 lei.

Șampon anti-mătreață grasă/severă Syoss Anti-Dandruff
Platin Control 100 Anti-grease, 500 ml.
Preț: 17,49 lei.

2. Schauma

Va spun sincer ca pana acum nu tin minte sa fi folosit vreun produs Schauma asa ca nu stiu mare lucru despre ele. Totusi noua gama suna foarte bine si chiar cred ca asta ma va face sa incerc produsele. Iata descrierea lor:

Special pentru a obține ușor și fără efort un păr strălucitor, cu un luciu sănătos și reflexii intens luminoase, Schauma lansează o nouă gamă completă de îngrijire: Schauma Mirror Gloss 24h.

Secretul efectului de amplificare a luminozității provine din formula specială care are la bază micro-cristale lichide. Acestea pătrund în structura firului de păr și îl fac să reflecte lumina ca o oglindă, oferindu-i un luciu intens și cu 100% mai strălucitor, care se menține la nivel maxim timp de 24 de ore. De asemenea, pregătind părul pentru infuzia de strălucire, formula hidratează și netezește cuticulele fibrelor capilare, făcând părul mai suplu și mai moale.

Noua gamă este formată din:

Șampon Schauma Mirror Gloss 24h*, 250/400 ml.
Preț 8,89 lei/ 11,49.

Balsam Mirror Gloss 24h*, 250 ml.
Preț 8,89 lei.

Ulei tratament pentru strălucire, Schauma Mirror Gloss 24h, 50 ml.
Preț 15,99 lei.

Ati folosit unul din produsele nou aparute? Ce parere aveti despre ele?

error: Content is protected !!