Cosmetic plant – sampon fortifiant & sampon regenerant

Am mai scris pana acum pe blog de multe ori despre produsele Cosmetic Plant deoarece imi plac si sunt mandra de faptul ca produsele ajung si au succes si in strainatate. Astazi vreau sa va prezint doua sampoane:
cosmetic plant
1. Sampon fortifiant cu nuc si rozmarin

Descrierea oficiala:

Asigură o curăţare perfectă fără o degresare excesivă. Previne formarea mătreţii şi o îndepărtează pe cea existentă graţie principiilor active din plantele riguros alese. Conferă părului vitalitate şi strălucire.

Mod de utilizare: aplicaţi şamponul pe pielea capului şi pe părul ud. Masaţi uşor. Clătiţi şi repetaţi operaţia. Evitaţi contactul cu ochii.

Brand: Cosmetic Plant
Product name: Sampon fortifiant cu nuc si rozmarin
Expiry date: 12M
Quantity: 250 ml.
How to use: Sampon.
Price: 10 lei
Where to buy: cosmeticplant (dot) com

2. Sampon regenerant cu aloe vera si pantenol

Descrierea oficiala:

Curăţă eficient părul şi pielea capului. Îngrijeşte şi regenerează firul de păr. Extractul de Aloe Vera şi pantenolul hidratează, mineralizează şi protejează.

Mod de utilizare: se aplică pe părul ud şi cu spuma formată se masează uşor pielea capului. Se clăteşte. Se repetă dacă este necesar. Părul devine plin de vigoare şi volum.

Brand: Cosmetic Plant
Product name: Sampon regenerant cu aloe vera si pantenol
Expiry date: 12M
Quantity: 250 ml.
How to use: Sampon.
Price: 9,80 lei
Where to buy: http://www.cosmeticplant.com

Descrierea mea:

Cand vine vorba de sampoanele Cosmetic Plant, raportul calitate-pret este foarte bun. Sunt multumita de faptul ca aceste sampoane curata bine parul si il lasa moale si cu un aspect sanatos.

Nu fac minuni, nu vad nicio diferenta intre cel fortifiant si cel regenerant, dar nici nu ingrasa parul sau sa il afecteze in vreun fel. Este adevarat ca nici parul meu nu este pretentios la sampoane (nu am avut niciodata matreata sau cojite) dar pare sa se inteleaga perfect cu aceste produse. Desigur, niciodata nu omit aplicarea mastii mele de par pe varfuri.

Orice parere este bine venita asa ca nu ezita sa lasi mai jos parerea ta.

error: Content is protected !!