Internet 5G disponibil probabil in 2020, cam asa se anunta viitorul.

O groaza de reclame ruleaza zi de zi pe televizoarele noastre cu tot felul de laude pe care mai toti furnizorii de servicii de telefonie si internet mobil le ofera, in realitate acestia fac mari, eforturi si cand zic ‘mari’ ma refer strict la faptul ca practic la ei primeaza doar sa aiba cat mai multi clienti, si nu sa si ofere acele servicii de calitate in parametrii optimi de functionare care sunt si specificati in contractul pe care-l semnati.
Viteza 5G
Sa nu mai zic de viteza 4G, este o alta minciuna ieftina, apai noh daca la 10Mbps chinuiti pe care modemul sau telefonul se chinuie sa-i ‘prinda’ se mai spune 4G atunci 3G-ul de ce are aceasi viteza!!!??? In fine..

Dupa ce s-a testat si retestat tehnologia 5G nimeni altii decati cei din Coreea de Sud au de gand nu mai tarziu de 2018 sa introduca primii aceasta tehnologie, dupa ei le i-au exemplul si celelalte tari dezvoltate S.U.A, Japonia, s.a.m.d, in Romania ajungand cu o intarziere de 2 ani, deh nu avem resursele necesare pentru acest upgrade.

Ce inseamna Viteza 5G?

Este numarul de generatie a internetului mobil in materile de viteza, cu acesta se pot viziona materiale video in format 4K, 1080p, 8K si tot asa, si poti descarca filme 3D cu o viteza de 100Mbps.
Continutul paginilor web se v-a incarca in cateva secunde si se poate spune adio la intreruperile din timpul vizionarii unui clip.

Totodata aceasta tehnologie atat de avansata are si riscuri enorme privind implicatiile iradieri electromagnetice, acestea sunt deosebit de periculoase si grave in acelasi timp astfel ca antenele ce emit semnal sunt complet izolate de populatie intr-o zona nelocuita de oamenii

error: Content is protected !!