Tatuarea sprâncenelor poate schimba aspectul si fizionomia acestora

Ce este mai de preț la o femeie când vrea să iasă în evidență? Clar în prima fază ați spune, îmbrăcămintea și nu ați greșit chiar deloc pentru că este și ea pe același prim plan precum sunt și…sprâncenele, buzele și tot așa.

Sprâncenele definesc femeia definitiv. De ce? Pentru că ele scot în evidența cele mai frumoase trăsături pe care le are o femeie, de la forma feței și a ochilor până la evidențierea machiajului folosit.
Tatuarea sprâncenelor
în ultima perioadă tot mai multe femei preferă acest tip de așa zis și ‘machiaj semipermanent’ și este adevărat că se obține și o formă perfectă a sprâncenelor însă în timp acest lucru poate aduce și bătăi de cap.

Cu toate că pigmenții sunt oranici se prea poate ca unele persoane să fie și alergice, înainte de a se folosi sunt câteva țeste de câteva zile pentru a vedea cum reacționează pielea și apoi se poate ști dacă sunteți compatibili pentru a începe procedura.

în ceea ce privește trend-ul din zilele noastre se mai poartă sprâncenele subțiri sau cele groase? După părerea mea modă o facem oricare dintre noi. Sunt persoane cărora le stă bine cu sprâncene subțiri, altora cu sprâncene groase, sunt persoane care își doresc să își pună în evidență sprâncenele altele mai puțin, doar să completeze de acea este o discuție foarte largă despre ele.

Cât durează un astfel de tatuaj?
Un tatuaj foarte bine executat poate să dureze chiar și până la 2-3 sau patru ani, el progresiv scade din intensitatea culorii asta nu înseamnă că este un tatuaj prost sau pigmenții nu au fost bunii, pielea are capacitatea să se regenereze, apar noi țesuturi și de diluează foarte mult din intensitatea culorii.

error: Content is protected !!