Senzație de oboseală? Vezi cele 5 motive posibile

Senzație de oboseală?Oboseala este un fenomen natural, insa corpul tau are nevoie de odihna pentru a se regenera lipsa de somn nu este singurul lucru care poate fi suptduce la lipsa de energie unele lucruri pe care le facem, ne pot epuiza mental si fizic.

Există anumite obiceiuri proaste care ne pot face să ne simțim obositi și epuizati. Unele dintre aceste obiceiuri sunt destul de comune și putem scapa cu ușurință de ele.

Sari peste exercitii cand te simti obosita
Când sari antrenamentele fizice pentru a economisi energie, acest lucru înseamnă de fapt opusul.

Nu bei suficienta apa
Apa este vitală. La fel ca orice animal sau planta si omul are nevoie de hidratare, un consum regulat de apa face foarte bine functiilor noastre vitale.

Anxietatea și Frica
Există momente în viața ta în care îți asumi imposibilul, presupunem că șeful te cheamă într-o întâlnire neașteptată și este posibil să fii concediat/a sau poate presupui că nu ar trebui să iesi la plimbare cu bicicleta din cauza fricii de a avea un accident. Daca esti pesimista este si motivul care duce la astfel de scenarii, acest lucru creează de asemenea, stima de sine scazuta si începerea senzației de oboseală. Respiră adânc și ai încredere totală în tine. Petrecerea timpului cu familia va ajuta să ieșiti din această situație.

Sarind peste micul dejun
Micul dejun este principala sursa de energie care ‘te propulseaza’, Acesta vă oferă energia de a face față in activitățile zilnice intr-un mod mult mai eficient. Sarind peste aceasta masa veti fi lenti și mai puțin eficienti la locul de muncă.

Dificultatea de a spune “nu”
Există mulți oameni cărora le place să-i multumeasca pe cei din jur și nu le poate spune “nu” atunci, cand acestia ii apeleaza in diverse favoruri. Cu toate acestea favoruri efectuate pot veni chiar si cu consecințe negative de nemulțumire mentală și pierderi de energie.
Soluția este: Trebuie să te antrenezi pentru a spune “nu” cu voce tare atunci cand trebuie cu adevarat.

Ei bine, ce parere ai despre cele spuse mai sus?

error: Content is protected !!