Neutrogena si Eucerin

Dupa cum am mai spus si in alte articole am perioade in care mainile imi sunt uscate, crapate  mai ales cand sunt in vacanta si iarna. Am gasit pana acum cateva creme de maini care m-au multumit, dar parca nu a fost suficient asa ca am continuat sa caut si am mai achizitionat 2.

Neutrogena si Eucerin
Este vorba despre cremele Neutrogena si Eucerin. Pot spune ca la inceput nu am avut asa mare incredere deoarece nu prea seamana cu celelalte creme pe care le-am folosit pana acum, adica nu au acel parfum puternic care pe mine ma atrage la o crema, ci au un miros discret.

Despre crema Neutrogena stiu de foarte mult timp dar nu am avut ocazia pana acum sa o incerc, de aceea am ales pentru inceput o mostra pentru a vedea cum se comporta. Nu este alba ca celelalte creme ci transparenta, are un parfum discret, este concentrata, pentru maini uscate, intra imediat in piele, nu trebuie o cantitate mare de crema deoarece se intinde foarte bine, ajunge chiar si pentru 200 de aplicari.

De crema Eucerin am auzit acum, nu am gasit mostre asa ca am luat un tub pentru a vedea cum este deoarece am primit recomandari sa o incerc pentru ca este foarte buna. Culoarea ei este alba, desi pe ea scrie fara parfum se simte totusi foarte putin, pentru piele uscata, iritata, se aplica de cateva ori pe zi daca mainile sunt foarte uscate si se maseaza usor pana intra in piele.

Desi nu am avut incredere in ele, nu as renunta la ele deloc desi cred ca ar trebui sa aleg doar una, dar inca nu stiu pe care.
sursa articol: sfatulfetelor.com

 

 

error: Content is protected !!