Crema anticelulita Revicel

Celulita cred ca este dusmanul nr. 1 al femeilor care nu dispare asa usor sau nu dispare niciodata. Acum aproximativ o luna, o colega de facultate si-a luat de la farmacia naturista o crema anticelulita cu adrei iute si alge marine care promitea multe. Termenul in care rezultatele vor fi vizibile era de 4 saptamani, dar colega mea a incercat-o doar 2 saptamani pentru ca simtea o usturime accentuata si pielea era iritata. M-am hotarat sa imi iau si eu pentru ca am citit multe despre ea pe internet si se spunea ca aceste reactii dau dovada ca aceasta crema isi face treaba. Pretul ei a fost de 38 Ron, cutia de 200 ml.

crema revicel

In prima saptamana (ma dadeam o data seara) nu am simtit absolut nimic, nici usturime, nici arsura, nici mancarime, nimic. Am crezut ca poate am eu o problema de crema nu isi face efectul ca la celelalte fete pe care le-am intrebat despre ea. M-am mai linistit cand mi-am intrebat cosmeticiana despre “problema” mea, care mi-a spus ca probabil nu sunt asa sensibila, nu am pielea asa sensibila.

Totusi la inceputul celei de-a 2 saptamana am inceput si eu sa simt oarecum acele reactii, o usoara mancarime si o usoara caldura in zona in care o aplicam (dar nu am simtit asa de tare cum simteau alte fete). Dar totul a revenit normal, adica dupa cateva zile mancarimea si caldura au disparut si din nou nu am mai simtit nimic.

Am folosit-o 4 saptamani, asa cum scrie si pe ea, dar rezultatele spectaculoase care sunt mentionate pe cutie la mine nu au aparut. Totusi pielea a avut un aspect mai ok decat era inainte sa incep sa ma dau cu crema, era mai fina si parca vergeturile nu mai erau asa de vizibile dar asupra celulitei nu a avut nici un efect.

Repet, crema Revicel nu  a avut nici un efect asupra mea dar asta nu inseamna ca nu este buna, fiecare corp reactioneaza diferit. Daca nu incercati pe pielea voastra nu o sa stiti daca functioneaza sau nu.
sursa articol: sfatul-fetelor.com

error: Content is protected !!