Horoscop Vărsător 2016

Tendința de înnoire este maximă în această perioadă și este cea mai susținută astral perioada de a vă pune în valoare latura ingenioasă și non-conformistă, însă este important să nu exagerați aspectul de competiție cu ceilalți, altfel ați putea face mișcări bruște pe care să le regretați ceva mai târziu. Puteți identifica ceva mai greu soluții pentru aspectele financiare sau care țin de locul de muncă în următoarea lună și astfel inițiativele voastre muncitorești ar putea să își amâne recompensa dacă nu vor fi corect direcționate. Mai ales în cazul în care aveți datorii sau sunteți în postura de a stabili noi contracte este recomandat să fiți foarte atenți la termenii contractuali pentru a nu aborda strategii greșite și care să se răsfrângă mai târziu asupra voastră. Luna iulie debutează cu o activitate prin care vă opuneti puțin unei șefii exercitate asupra voastră și care considerați că vă răpește din libertatea de exprimare artistică. Asta înseamnă că puteți să ajungeți în situația de a vă separa de unul dintre partenerii de afaceri de bază, sau chiar de cel de viață, însă atât timp cât situația rămâne una greu accesibilă pentru clarificarea ei, este recomandat să nu luați decizii radicale.
Horoscop Vărsător 2016
Studiul și muncă vă ajută să vă afirmați mai mult iar devotamentul vostru nu va rămâne nerăsplătit. Șansa unei creșteri salariale sau a unui bonus ceva mai consistent crește în luna august, însă acest lucru nu înseamnă că veți scăpa de volumul sarcinilor pe care le aveți de rezolvat, ba din contra acesta ar putea începând de acum să crească. Ingeniozitatea de care dați dovadă se manifestă sfârșit pe financiar puteți spune septembrie renastearea devine , reușind ajungeți la un post care satisfacă pe deplin la o investiție care un fundal de măiestrie timp ce practic este imposibil nu dea roade, chiar acest lucru înseamnă obțineți o scutire de legat de taxe impozite. departe lucrurile nu de simplu, cerințele venite din partea persoanei iubite altfel spus consumul amoros la fel de iar acest lucru poate naște foarte ușor controverse.

Sunteți cu banii la vedere în luna iulie și acest lucru nu prea vă convine pentru că nu vă place să fiți sursa de bârfe pentru ceilalți însă va trebui să acceptați situația, deoarece alternative ,dată fiind situația de față, veți constata că nu prea există. Reglarea unor datorii cu prietenii voștri vă poate aduce o regândire a strategiei voastre în ceea ce privește parteneriatele sau chiar și simplele împrumuturi pe care le veți face pe viitor și este chiar recomandat să fiți întotdeauna precaut în astfel de situații. Zona banilor este mai greu de atins în luna septembrie și ați putea avea impresia că sunteți chinuit de astre, însă rezervele pe care le aveți stabilite din trecut va sunt acum de folos și veți putea observă ce bine este să aveți câțiva bani puși deoparte pentru vremuri ceva mai puțin faste. Speculatiile sunt alimentate mai ușor din sursele existențe în octombrie , însă faptul că nu ați fost în stare să vă uniți forțele cu persoana iubită vă dă peste cap planurile.Luna noiembrie vine însă cu o nouă șansa în acest sens , astfel că problemă propriu-zisă a finanțelor pică pe locul al doilea.Abia în decembrie soarele răsare și veți avea atâtea oportunități și atât de multe șanse de a alege, încât veți avea tendința la un momentdat de a supralicita, însă nu este cazul, și cei care oferă sunt de data asta, persoane deosebit de competitive.

Iubirea vindecă , chiar și prin suferința creață, descoperiți în aprilie și felul în care știți să vă afișați în ochii celorlalți parcă ar mai necesită mici ajustări, altfel veți lăsa impresia că sunteți o persoană interesată doar să profite pe moment de charismă și magnetismul propriu. Luna mai aduce posibile reveniri asupra unor vechi afecțiuni, ce pot necesită sfatul unui specialist pentru remediere, așa că nu ezitați să faceți o vizită medicală dacă situații neplăcute vă deranjează bunăstarea. Lucrurile pe care le-ați tot amânat necesită în luna iunie o intervenție ce nu mai suportă amanaare, așa că nu mai stați pe gânduri, sănătatea voastră este mai presus de orice! Luna iulie este mai liniștită în ceea ce privește afecțiunile medicale, ba chiar va puteți apropia în această perioadă de idealul de alimentație , exercițiu și mișcare, pentru a vă putea menține mai ușor formă dobândită în urmă antrenamentelor îndelungate. Nu sunteți vizat în mod direct de aspectele de sănătate în luna august, astfel că puteți zburda în voie pe tărâmul autoechilibrarii imune prin noi forme de rugăciune și meditație.

error: Content is protected !!